algarveview profile image 88

Why isn't my last published hub showing up in my profile page?


Usually, as soon as I publish an hub it shows up in the hubs section (top) of my profile page, but yesterday I published one and nothing... Anyone experiencing the same?

sort by best latest

Stephanie Henkel profile image99

Stephanie Henkel says

4 years ago
 |  Comment
Daisy Mariposa profile image84

Daisy Mariposa says

4 years ago
 |  Comment
  • Bridgie8 profile image

    Bridget Edwards (Bridgie8) 3 years ago

    Thanks Daisy, this helped to resolve my query :)

Nell Rose profile image90

Nell Rose says

4 years ago
 |  Comment
  • algarveview profile image

    Joana e Bruno (algarveview) 4 years ago

    But that's new, right? Because it's the first time I notice this... I'm really tired of all these changes all the time...


  • See all 3 comments
eHealer profile image90

Deborah (eHealer) says

4 years ago
 |  Comment
tillsontitan profile image91

Mary Craig (tillsontitan) says

4 years ago
 |  Comment
  • whowas 4 years ago

    So if I correct a small typo, the hub goes out of the loop for 24 hours?


  • See all 2 comments
Goody5 profile image82

Goody5 says

4 years ago
 |  Comment
Imogen French profile image91

Imogen French says

4 years ago
 |  Comment
  • Imogen French profile image

    Imogen French 4 years ago

    update - it looks like everyone else is right about the hub idling for 24 hours before it makes an appearance. Mine is in place now.

Crystal Tatum profile image87

Crystal Tatum says

4 years ago
 |  Comment
  • Stephanie Henkel profile image

    Stephanie Henkel 4 years ago

    Honestly, I don't think that 24 hours of pending status on new hubs is hurting me. I was a little annoyed about the idle feature at first, but it has forced me to revamp some hubs that aren't doing anything, anyway, and that's a good thing.


  • See all 3 comments
working