jump to last post 1-3 of 3 discussions (6 posts)

Hubpages Not Working Properly

  1. sparkster profile image93
    sparksterposted 4 years ago

    Anyone else having problems with the site today?  Pages are loading extremely slow and half the time are failing to load at all.  I'm having difficulty managing to do anything here today. Anyone else having these problems too?

    1. IzzyM profile image84
      IzzyMposted 4 years ago in reply to this

      I'm not seeing any issues. Could it be a local server problem at your end? Perhaps your browser cache is needing cleared out.

      1. sparkster profile image93
        sparksterposted 4 years ago in reply to this

        No everything else is working fine.  I only gave my computer a full-over service yesterday and everything else on the internet is working fine.

    2. Dale Hyde profile image87
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      No problems here in South Texas. Some issues can be based on which server is serving the site to you. I am sure that HP has various servers that serve up the accounts here.

  2. relache profile image86
    relacheposted 4 years ago

    There is extreme weather in the US Southeat, and power blackouts have actually hit some critical server farms in the Virginia area over the last two days.  Any traffic that has to pass through any connections there could see intermittent problems.

  3. paradigmsearch profile image90
    paradigmsearchposted 4 years ago

    Hubtivity and Notifications sure aren't happening real-time for some things, but I've seen that before...