jump to last post 1-1 of 1 discussions (6 posts)

Bold

  1. Chuck Bluestein profile image86
    Chuck Bluesteinposted 5 years ago

    I had a problem editing a hub and had to close it. It said to report it to hub pages. Also I noticed that my HUBs lost their bold lettering. Also I heard about a virus hitting today. Is that related to this?

    1. Chuck Bluestein profile image86
      Chuck Bluesteinposted 5 years ago in reply to this

      I still do not see bold lettering on my HUBs! I use I.E. I did not check italicized lettering. Did you wipe out all bold lettering on HUBs?

    2. Chuck Bluestein profile image86
      Chuck Bluesteinposted 5 years ago in reply to this

      The bold lettering has returned as if by magic!

      1. mary615 profile image93
        mary615posted 5 years ago in reply to this

        Today when I when in to edit, I did write in bold and saved.  When I read the edited Hub, it is no longer in bold. I kept going back and redoing, but still won't stay bold.

        1. Matthew Meyer profile image78
          Matthew Meyerposted 5 years ago in reply to this

          Are you still experiencing issues viewing bold text in Hubs?

          If yes, could you provide a URL for a problematic Hub?

          1. Chuck Bluestein profile image86
            Chuck Bluesteinposted 5 years ago in reply to this

            No it only lasted for about 15 minutes. It  was right after my screen freaked out trying to edit a hub. A box popped up saying to notify HP and then 10 more boxes popped up in 2 seconds. I could not close one box so I had to use task manager to close that window.

 
working