jump to last post 1-2 of 2 discussions (10 posts)

Imbedded youtube videos

  1. William F. Torpey profile image82
    William F. Torpeyposted 4 years ago

    Since only yesterday, 21 of the 37 youtube videos that have been imbedded on my hub titled "Still More Grampa's Favorite Songs, Singers" have been tagged as "Potentially Broken Links" when I'm in edit mode, yet when I click on them in normal mode they play fine (although recently they are taking a very long time to load.) I've tried to find any HubPages notices on this issue but I was unsuccessful. Is anyone aware of any new youtube policy or HubPages changes that may account for this highly unusual circumstance?

    1. Dale Hyde profile image87
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      This happened to me as well yesterday, however when I clicked to have them checked again, the error message cleared up and they loaded. I feel that at a time that HubPages was checking URL's, YouTube could have been down or experienced server issues causing the errors to pop up.

      1. William F. Torpey profile image82
        William F. Torpeyposted 4 years ago in reply to this

        Glad to hear it. Thank you, Dale.

        1. Dale Hyde profile image87
          Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

          You are welcome, William.

      2. William F. Torpey profile image82
        William F. Torpeyposted 4 years ago in reply to this

        I've checked all 21 videos and they all work fine, but the "21 Potentially Broken Links" warning still appears on my editing version of my hub. Dio you know if the warning will it go away eventually?

        1. Reality Bytes profile image92
          Reality Bytesposted 4 years ago in reply to this

          On the "my account" page, check for broken links in the menu on the left, if they show up, there is an option to retest the links.  This usually clears up the issue for me..  smile

          1. William F. Torpey profile image82
            William F. Torpeyposted 4 years ago in reply to this

            Thanks a million, Reality Bytes. I've click the retest button on all 21 links. I hope my luck is as good as yours and that warning disappears!

          2. William F. Torpey profile image82
            William F. Torpeyposted 4 years ago in reply to this

            Fantastic! The warning is gone! Thanks, again.

  2. IzzyM profile image87
    IzzyMposted 4 years ago

    We have had this problem before, where youtube videos are showing as broken links, when they are working fine.

    It would be nice if staff kept us updated of those problems, but a quick check ourselves can see that the links aren't broken at all, so it's just another glitch.

    1. William F. Torpey profile image82
      William F. Torpeyposted 4 years ago in reply to this

      Thanks, IzzyM. I changed a youtube video on another hub a couple of days ago -- I hope it was an authentic bad link because I much preferred the video I had on the hub originally.

 
working