jump to last post 1-7 of 7 discussions (10 posts)

Forum Posts Disapearing

  1. Will Apse profile image88
    Will Apseposted 5 years ago

    Probably server related but I will say it anyway.

    Posted a comment, it vanished, checked my hubitivity, found the record, clicked on it and got this message:

    Sorry, the post you are looking for is no longer available on this page. If it still exists you should be able to find it here now:
    http://hubpages.com/forum/post/2153125.

    1. janderson99 profile image86
      janderson99posted 5 years ago in reply to this

      It can happen if the person you are replying do deletes their post - your comment disappears as well.

  2. Will Apse profile image88
    Will Apseposted 5 years ago

    The post reappeared. Thanks, to anyone who might have helped.

  3. cascoly profile image60
    cascolyposted 5 years ago

    i posted a question here in the forum yesterday, and it now says the question is cllosed, but it doesnt appear in the list - if they are going to remove postings they should have the decency to explain why - my question  had nothing that should have been censored

    the question still shows up in my profile

  4. TamCor profile image80
    TamCorposted 5 years ago

    This is going on right now in a thread, and it's very annoying!!!

  5. paradigmsearch profile image85
    paradigmsearchposted 5 years ago

    We are all doomed...

    1. jacharless profile image77
      jacharlessposted 5 years ago in reply to this

      lol

  6. TamCor profile image80
    TamCorposted 5 years ago

    I just checked the live feed thing, and it's showing the posts on there, but not on the actual thread in the forums...

    Yep, we are doomed!   lol

  7. Cagsil profile image61
    Cagsilposted 5 years ago

    The post itself doesn't disappear. The forum thread claims it's not there when you go looking for it as the last post. However, if you hit reply(bottom right corner) then you will see your box to post a comment, but you will also see that your previous post was posted. wink

    It happens a lot and it's a glitch HubPages engineers have failed to eliminate in over 2 years.

    1. TamCor profile image80
      TamCorposted 5 years ago in reply to this

      I noticed that--after I double-posted, lol.

      It seems to be working correct, now, though...finally. smile

 
working