jump to last post 1-6 of 6 discussions (11 posts)

Spot a HubPages Tweek ~ Win Absolutely Nothing :-)

  1. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 4 years ago

    So far, I've noticed...

    They changed the Q&A stats page.

    The "H" on the staff avatars has changed from a green background to a black background.



    I wonder what else they've done...

    1. prettydarkhorse profile image64
      prettydarkhorseposted 4 years ago in reply to this

      you're very observant! smile

  2. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 4 years ago

    The flag on our old profiles is now bright hyperlink blue. The flag on the new profiles still is not.

  3. MickiS profile image95
    MickiSposted 4 years ago

    Ooh. This will be a fun one for me to follow, paradigmsearch. I'll play (promise not to spot anything but can confirm or call out the delusional. :-)

    1. paradigmsearch profile image89
      paradigmsearchposted 4 years ago in reply to this

      Delusionalism is my specialty. I'll try not to keep you too busy... big_smile

      1. MickiS profile image95
        MickiSposted 4 years ago in reply to this

        LOL! :-D

  4. jacharless profile image80
    jacharlessposted 4 years ago

    I spy an "a" on several Hubber avatars, "a" for Apprentice program.

  5. SmartAndFun profile image91
    SmartAndFunposted 4 years ago

    On my hubs, I currently don't have "Similar Hubs" or "Other Hubs of Interest" or whatever they ended up calling them. Is this a glitch, or have they removed them?

    Is this good or bad? I still have the two of my own hubs that are taken from our hub groups. I think it's good in G's eyes to have links in my hubs, but on the other hand the competition is gone and I have only my own two links showing.

    1. MickiS profile image95
      MickiSposted 4 years ago in reply to this

      When I spot checked a few of your Hubs, they were there. It's a section above the comments called "Discover More Hubs."

      Is there a Hub, in particular, that you don't see them? If so, report it in the "Report a Technical Problem or Bug forum."

      1. SmartAndFun profile image91
        SmartAndFunposted 4 years ago in reply to this

        Thanks, Micki, it must have been a temporary glitch on my end. At the time I posted, I couldn't see them on mine or anyone's elses hubs. Now I can see them again, so whatever it was has corrected itself. Thanks, though!

  6. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 4 years ago

    One of Simone's butterflies moved again...

 
working