jump to last post 1-15 of 15 discussions (46 posts)

FIXED: Unable to Add Amazon Products

  1. profile image61
    ILoveChristmasposted 4 years ago

    I wrote a recipe hub and wanted to add some recommended cookbooks at the end. I created an Amazon capsule and selected the cookbooks. When I previewed the capsule, it said "No Amazon products found." I deleted it and tried again, this time letting it use keywords to select products automatically. I got the same error. How can I fix this?

    1. Camille Harris profile image
      88
      Camille Harrisposted 4 years ago in reply to this

      This issue has been resolved.

      Thank you all for your patience!

      1. Pamela N Red profile image90
        Pamela N Redposted 4 years ago in reply to this

        I'm still seeing it on some of mine.

        1. Matthew Meyer profile image78
          Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

          @Pamela This should be fixed now. 

          Are you still having issues with the Amazon capsule? 
          If so, can you provide a URL for an example Hub?

          Have you tried refreshing the page and/or clearing your browser cache (instructions in following URL)?
          http://hubpages.com/forum/topic/99079

          Thanks.

          1. samnashy profile image83
            samnashyposted 4 years ago in reply to this

            Thanks, it's working again - hurray!

      2. Terri Meredith profile image91
        Terri Meredithposted 4 years ago in reply to this

        Nope, not fixed.  Every hub I've gone to is showing the no products found message.  thanks

      3. Nalini Marquez profile image95
        Nalini Marquezposted 4 years ago in reply to this

        I'm still missing some of mine.

        1. Camille Harris profile image
          88
          Camille Harrisposted 4 years ago in reply to this

          Thanks for letting us know. Still catching up across the site and should be resolved soon.

          1. Nalini Marquez profile image95
            Nalini Marquezposted 4 years ago in reply to this

            Thank you for responding. My capsules are working now.

          2. rebekahELLE profile image91
            rebekahELLEposted 4 years ago in reply to this

            Thanks!  Everything looks fine.

  2. rebekahELLE profile image91
    rebekahELLEposted 4 years ago

    Sometimes this happens, not sure why.  I just edited one of my hubs and noticed all of my Amazon capsules said, No Amazon Products Found.  I looked at another hub, and did not open it to edit, and the Amazon products are showing.

    1. Pamela N Red profile image90
      Pamela N Redposted 4 years ago in reply to this

      Hopefully they will have this repaired soon.

      1. rebekahELLE profile image91
        rebekahELLEposted 4 years ago in reply to this

        I hope so!!  Now every hub I checked has no products listed.  It doesn't look appealing,  and I don't have time to go in and hide the capsules until it's fixed.

  3. WryLilt profile image87
    WryLiltposted 4 years ago

    If you search the forums this issues has been happening on and off for several years. It's to do with how HP pulls the information for each product.

  4. profile image61
    ILoveChristmasposted 4 years ago

    Thanks for the reply. Sounds like it. I viewed a published hub and the Amazon products showed up just fine, but I can't add any to new capsules while editing. I will make a note to try again tomorrow.

    1. Act 3 profile image89
      Act 3posted 4 years ago in reply to this

      I'm having the same problem tonight, too. They loaded fine yesterday, but are not showing up tonight.

      1. profile image61
        ILoveChristmasposted 4 years ago in reply to this

        Thanks! I'll just try again tomorrow.

  5. Terri Meredith profile image91
    Terri Meredithposted 4 years ago

    I noticed the same thing on a hub posted last night, though I didn't have any problem with the products showing last night.  I went to edit a misspelled word I discovered a minute ago and I saw the "no products found" message.  My other hubs seem to be okay though.

    1. profile image61
      ILoveChristmasposted 4 years ago in reply to this

      Now it seems to be affecting published hubs, too. Of course I got a moderator e-mail saying my hub needs revision because it is "incomplete." How is the fact that HP's program isn't pulling info from Amazon properly my fault?

      1. profile image61
        ILoveChristmasposted 4 years ago in reply to this

        Just realized that HP unpublished my hub simply because it was missing the Amazon products. Jeez!

        1. Terri Meredith profile image91
          Terri Meredithposted 4 years ago in reply to this

          I sure hope they don't start unpublishing all the hubs missing the products.  I just checked my other hubs and it seems they are ALL now missing Amazon products.  I do NOT want to have to go in to remove all the capsules as I have 120 hubs.  That's way too much work, to only have to add them back in when the problem is fixed.  I've also had another one waiting to be published but I suppose I'll just publish and hope nothing else happens. 

          It seems there are quite a few problems happening on the pages in the last few days!

        2. Camille Harris profile image
          88
          Camille Harrisposted 4 years ago in reply to this

          Hi ILoveChristmas,
          Please Contact us with the URL of your Hub and we'll take a look. Thanks!

          1. LuisEGonzalez profile image78
            LuisEGonzalezposted 4 years ago in reply to this

            Hi Camille, No Amazon products show on any hubs. This has been happening since last night. Even on previously published hubs.

            1. Camille Harris profile image
              88
              Camille Harrisposted 4 years ago in reply to this

              Thanks for bringing this to our attention. This has been sent to our engineering team to be addressed.

  6. greenhealthguru profile image83
    greenhealthguruposted 4 years ago

    Yup, none of my published pages are showing amazon products.

    1. profile image61
      ILoveChristmasposted 4 years ago in reply to this

      I just went in and deleted all of my Amazon capsules, as I don't want ALL of my hubs marked as needing revision. I'll just have to add them back when the problem is fixed.

      1. galleryofgrace profile image82
        galleryofgraceposted 4 years ago in reply to this

        If you decide to try again -try it with just one keyword.

        1. profile image61
          ILoveChristmasposted 4 years ago in reply to this

          I am pretty sure I just used "cookbooks" for my keyword. I also tried adding specific products. Now none of my Amazon capsules work and HP unpublished one of my hubs because of it.

  7. samnashy profile image83
    samnashyposted 4 years ago

    I have been having the same problem all day. Quite new to hub pages so wasn't sure.  These forums are really helpful.  Sam

  8. jacharless profile image81
    jacharlessposted 4 years ago

    Same also.
    Checked with Amazon Associates and my account is still active, as well as, Hub Earnings shows active.
    Twelve to eighteen hours of down-time, on this feature, cannot be a good thing, for the global Hub Writers in general, and for myself especially because it is my only revenue source on Hub Pages.

    James.

  9. ripplemaker profile image90
    ripplemakerposted 4 years ago

    I also have hubs with no amazon products found....no time to check all the hubs..hope it could be solve soon big_smile

  10. andyoz profile image87
    andyozposted 4 years ago

    This is a serious issue.  This is going to cost people a lot of money if it is not sorted out soon.

  11. Brie Hoffman profile image80
    Brie Hoffmanposted 4 years ago

    Me too..sigh..it's always something.

    1. jacharless profile image81
      jacharlessposted 4 years ago in reply to this

      True. Which begs the question "Why is there always something?"
      This kind of glitch should not be happening! There is no other site-wide element that should interfere with the Amazon API, be it JSON, PHP or ROR. I know technology and it can be a fickle thing, but the best rule of thumb is true, "If it isn't broken, do not fix it. If it is broken, fix it once and not have to fix it again."

      James.

      1. profile image61
        ILoveChristmasposted 4 years ago in reply to this

        I'm just aggravated that they unpublished my hub because it said "no Amazon products found." I have no control over that whatsoever; the products were listed when I published the hub. Now I've lost page views because it took them about 12 hours to review the hub and re-publish it.

        1. greenhealthguru profile image83
          greenhealthguruposted 4 years ago in reply to this

          thankfully, none of my hubs were unpublished

        2. mary615 profile image93
          mary615posted 4 years ago in reply to this

          Oh, my!

  12. Peggy W profile image91
    Peggy Wposted 4 years ago

    There is no way I would have the time to go in and delete Amazon capsules from all of my hubs.  Hopefully this will be resolved soon.  At least the staff at HP seems to be aware of it and are working on it.

  13. mary615 profile image93
    mary615posted 4 years ago

    I just checked 3 of my Hubs and the Amazon is back.  I hope it stays that way cause I'm ready to publish a Hub and I want to use Amazon products; very important.

  14. Xenonlit profile image61
    Xenonlitposted 4 years ago

    I haven't been able to add any Amazon products for three months now. I gave up.

    1. greenhealthguru profile image83
      greenhealthguruposted 4 years ago in reply to this

      You must not be doing something right in the process.  Have you ever been able to load amazon.com products?

    2. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @Xenolit
      We are unaware of any current issues affecting the Amazon capsule.
      I suggest looking over the Learning Center.
      http://hubpages.com/learningcenter/amazon-capsule

  15. mattforte profile image92
    mattforteposted 4 years ago

    This problem is NOT fixed for me.
    My hub at http://mattforte.hubpages.com/hub/Futur … ology-2013 has several Amazon capsules, none of which are showing up at all. I just formatted my HD and installed Windows 7 (from Vista) so it's not a cache problem or anything of that sort. I deleted some capsules and tried to re-add them, changed products - no go.
    Even when I just try the "preview product" button it simply changes my URL to an item number, and doesn't preview the item.
    (I'm having this problem throughout my entire account, I just used the above hub as an example so it can be checked out...and I get 75% of my traffic from that hub so I know I'm missing out on potential profit here)

    1. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      @mattforte
      Are you still having issues with your Amazon capsules?
      I just checked out the Hub you mentioned and I see multiple Amazon capsules that are all displaying products.

      1. mattforte profile image92
        mattforteposted 4 years ago in reply to this

        Yes and no.
        I found that AdBlock blocks amazon capsules. It even blocks the "preview" within the Amazon capsules. This concerns me because a LOT of people use AdBlock, and I believe it's native in recent builds of Firefox. Might there be a workaround for this in the near future? I can see Amazon products on many other pages around the web, just not HubPages. They aren't obnoxious "CONGRATULATIONS, YOU WON!" ads so I don't think I'd have any moral implications against working around AdBlock.

        I would have responded sooner, but for some reason my forum privileges were removed...I wasn't told why - and I hardly ever come to the forums o.O

        1. Matthew Meyer profile image78
          Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

          We have no control over what content third party browser extensions, plugin-ins, and add-ons block.  I just checked the latest release of Firefox for both Windows and OS X and do not see AdBlock. 
          I would suggest disabling AdBlock.

Closed to reply
 
working