jump to last post 1-1 of 1 discussions (4 posts)

still can't get first hub published

  1. ksgltd profile image60
    ksgltdposted 4 years ago

    Hi everyone,

    I am having real trouble getting my first hub publsied and online.  I keep gettign told that it is overly promotional (see below) but as far as I can tell I have resolved all of these issues.  I have been over the matertial in the page but still I can't seem to get it to work.  I have read the FAQ and tutorials but perhaps I am missing something. 

    Can anyone give me some pointers or help?


    cheers, Ben

    "error message"

    Overly Promotional means that your Hub:
    *Solely or excessively promotes another site
    *Links more than 2 times to a single domain
    *Gives a short teaser and a link to "read more" or "continue"
    *Links to a page that contains largely the same content as your Hub
    *Contains an RSS feed that directs to the same site as a link within the body of the Hub
    *Has excessive Amazon or EBay capsules

    1. WryLilt profile image87
      WryLiltposted 4 years ago in reply to this

      If it's not published we can't see it. What is the topic?

    2. Uninvited Writer profile image82
      Uninvited Writerposted 4 years ago in reply to this

      I saw a cached version. It is very short and it is basically a commercial for a site and sending people there... it adds nothing to Hubpages.

      From the FAQ:

      Purely promotional offers and Hubs designed only to promote other sites or businesses are not allowed.

    3. the girls profile image83
      the girlsposted 4 years ago in reply to this

      I suggest you follow each reason provided by the "error message" and start to make revisions.