jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

Trouble with the tables.

  1. Cogerson profile image88
    Cogersonposted 4 years ago

    I think I am one of the few that actually use the tables on HubPages.....but I have noticed that today my columns in my tables on all my hubs  are now missing and or cut off....the only change that I am aware of was HubPages changed my profile from the old one to the new one.....did this change also cause the tables to change?  I need to know if this is a temporary issue or do I need to fix all my hubs so they will not look so amateurish with the columns being messed up.

    http://cogerson.hubpages.com/hub/Bruce- … l-the-rest

    Attaching a link to show what I am talking about.....there are three columns in the hub....the first two are fine(though they appear to be longer now)...but the third table is where you can see the cut off column...and there is a missing column now as well...any help would be greatly appreciated.

    1. Gail Meyers profile image61
      Gail Meyersposted 4 years ago in reply to this

      Hello Cogerson,

      I do not know if there is an issue, but they also changed the size of the Amazon products.  I had to fix most of my hubs.  Anyway, I just looked at your page and the tables appear perfect to me.

      1. BERN1960 profile image61
        BERN1960posted 4 years ago in reply to this

        Hey Cogerson - do not know about the changes.  GOOD LUCK IN GETTING THEM CORRECT IF THEY ARE WRONG.  Beautiful day again today.

        1. teaches12345 profile image93
          teaches12345posted 4 years ago in reply to this

          Thanks for mentioning this.  I am getting ready to post a hub and will check on the table feature (also the ad size).  This may be a temporary hiccup in the conversion process. Still, I would send team@hubpages a note.

    2. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      It looks like you have a rather old version of Firefox (Mozilla Firefox 6.0.1).
      If you upgrade to the current stable version of Firefox, 15.0.1, does the table layout issue persist?