jump to last post 1-9 of 9 discussions (29 posts)

Difficulty Publishing

  1. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    I am currently having difficulty loading and publishing my latest hub.
    <link snipped>
    Could the problem be addressed?

    1. Cardisa profile image90
      Cardisaposted 4 years ago in reply to this

      You are not allowed to post your hub links in the forums so I suggest removing it.

      1. ytbot1x profile image61
        ytbot1xposted 4 years ago in reply to this

        That hub is currently unpublished. I guess it's permitted.

        1. Cardisa profile image90
          Cardisaposted 4 years ago in reply to this

          Yes it is unpublished now but what happens to the link when the hub becomes published? How long before the hub is published.....a day or two then the link becomes live?

          1. ytbot1x profile image61
            ytbot1xposted 4 years ago in reply to this

            HubPages has that much discernment. Or don't they?

            1. Cardisa profile image90
              Cardisaposted 4 years ago in reply to this

              Are you familiar with the HP rules at all? I noticed you were new but I do wonder if you joined the site before under a different profile?

              1. ytbot1x profile image61
                ytbot1xposted 4 years ago in reply to this

                Should we better discuss that issue in the 'Religion and Philosophy' forum? Because you seeming have a belief that I "joined the site before under a different profile".

                1. Cardisa profile image90
                  Cardisaposted 4 years ago in reply to this

                  No I don't. I just wondered if you are an experienced hubber or really a newbie since you seem to know the rules more than I do.

                  Notice that the moderators have removed the link above. The rules stand that no one is to place their hub links in the forums unless it is the Extreme hub makeover forum or if staff specifically ask you to. Whether it be a published or unpublished hub.

                  1. ytbot1x profile image61
                    ytbot1xposted 4 years ago in reply to this

                    It's not the matter of knowing 'more', but a issue of simple calculations. Common sense.

                    And, you must have noticed that the moderators snipped the link after getting aware of the technical issue.

          2. moonlake profile image88
            moonlakeposted 4 years ago in reply to this

            Cardisa, you are right about the link, should not be in forums published or not.

            1. midget38 profile image90
              midget38posted 4 years ago in reply to this

              Oops, forgot about that. Thanks for the reminder about the link Cardisa and moonlake.

  2. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    The hub is registered as unpublished.

    1. ytbot1x profile image61
      ytbot1xposted 4 years ago in reply to this

      It maybe that your ip has been banned.

  3. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    Don't think so.

  4. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    Thanks anyway
    It seems to be a technical difficulty

    1. Cardisa profile image90
      Cardisaposted 4 years ago in reply to this

      You need to contact Team HP about that since they are the only ones that can view the hub (and you) when unpublished. It might be a technical glitch. Email them the link and explain what is happening,

  5. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    Ah, I see. Thanks, Cardiska!

  6. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    Did this happen to you as well?

    1. Cardisa profile image90
      Cardisaposted 4 years ago in reply to this

      Not really but whenever I have problem with an unpublished hub I always email them. I had a violation alert on my unpublished hub recently and I knew it was a glitch so I emailed them. The alert went away on its own but they did take a look at the hub. I assure you that they will find the problem and let you know. It could also be a browser problem. Have you cleared your browser cache recently?

  7. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    Ah, not yet. I'll try that.

  8. midget38 profile image90
    midget38posted 4 years ago

    Thanks, I have emailed them and cleared my cache. Will wait for them to resolve the issue.

    1. Cardisa profile image90
      Cardisaposted 4 years ago in reply to this

      Don't worry, you will get a reply within 24 hours. Good luck!

      1. midget38 profile image90
        midget38posted 4 years ago in reply to this

        Thank you so much!!

  9. BlossomSB profile image90
    BlossomSBposted 4 years ago

    I loved reading all the replies. So many people here seem to be so knowledgable and it's helpful to read their comments.

 
working