jump to last post 1-2 of 2 discussions (7 posts)

RESOLVED: Add button keeps freezing

  1. meloncauli profile image100
    meloncauliposted 4 years ago

    I have noticed in the last few weeks, that when editing my hubs, the blue add button keeps freezing. I can't cancel it and have to finish editing and start again for it to work properly.

  2. Simone Smith profile image91
    Simone Smithposted 4 years ago

    I just checked and see what you mean. I'm filing a report about it now.  big_smile

    Thanks!

    1. meloncauli profile image100
      meloncauliposted 4 years ago in reply to this

      Thanks Simone smile

      1. Matthew Meyer profile image76
        Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

        @meloncauli Are you still having issues using the Add button in the Hubtool?

        1. meloncauli profile image100
          meloncauliposted 4 years ago in reply to this

          Hi Matthew
          It froze on me once when I published my last hub a couple of days ago. It was only once though as opposed to it being virtually every time I tried to use it  previously. smile

          1. Matthew Meyer profile image76
            Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

            Glad it is working for you now. I am leaving this thread open in case you see the issues again.

            1. meloncauli profile image100
              meloncauliposted 4 years ago in reply to this

              Thanks. I will let you know if the problem continues or worsens.

 
working