jump to last post 1-8 of 8 discussions (16 posts)

RESOLVED: Facing problem while uploading photos.

  1. dilipchandra12 profile image76
    dilipchandra12posted 4 years ago

    Problem while uploading the photos. After the Upload is done am getting the following error;

    "The server is not responding as expected."

    http://i46.tinypic.com/qx474k.jpg

    1. Anna Sternfeldt profile image60
      Anna Sternfeldtposted 4 years ago in reply to this

      Yes, I have had this problem lately as well. I have to upload a few times before it succeeds.

      1. Matthew Meyer profile image78
        Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

        Hopefully this was a glitch.  As Simone stated, there was an image upload issue that we addressed a few days ago.

        Does the issue persist if you do the following?
        1. Logout of HubPages
        2. Clear your browser cache
        3. Restart the browser and logon to HubPages?
        4. Does the issue persist with another web browser?

        You can find more browser trouble-shooting steps here:
        http://hubpages.com/learningcenter/Diag … r-problems

        If you are still having problems, please let us know!

        1. dilipchandra12 profile image76
          dilipchandra12posted 4 years ago in reply to this

          Now there is no problem, i just uploaded one more pic and tested to see whether the problem still persists or not. It is fine now. Few days back the problem was, sometimes the pic uploads and sometime it doesn't.

          Matthew, i use only Google chrome (Not any other browsers).
          Encountered the problem when i was in HP only (have not logged out).
          When i have encountered that problem, at that time I have not cleared any browser cache. Restart the browser and logon to HP, this also i have not done.

          1. Matthew Meyer profile image78
            Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

            Thank you for the details.
            The impression I get is that this was an isolated issues, but I am leaving this thread open so people can post if it crops back up.

  2. Patkay profile image87
    Patkayposted 4 years ago

    I had the same problem yestarday also. Actually, I uploaded one successfully before trying the second one. It failed even after several attempts. I tried remodifying the picture to no avail.

    Then i did the most obvious thing most people do, - I gave up and decided to use the one that went through. I have not tried lately to see if it is possible to upload again. Thanks for bringing this up.

    1. Anna Sternfeldt profile image60
      Anna Sternfeldtposted 4 years ago in reply to this

      I also tried to modify as a start, but that is not the issue..must be a bug of some sort. I think I tried to upload one of my photos like seven times yesterday before it finally went through.

  3. dilipchandra12 profile image76
    dilipchandra12posted 4 years ago

    Just tried again uploading a photo. Again the same error.

  4. quotations profile image91
    quotationsposted 4 years ago

    I have been getting this problem too. The way around it is to log out of hubpages, clear all cookies from your browser and try again. The next time you try the upload usually works.

  5. Simone Smith profile image91
    Simone Smithposted 4 years ago

    Photo upload issues have been a known bug this week that I understand we've fixed: http://hubpages.com/forum/topic/107984

    Are you still having problems?

    1. Patkay profile image87
      Patkayposted 4 years ago in reply to this

      Yesterday (26-02-13) i had that problem, I uploaded one pic the next 'refused'. Today I managed to upload the one that refused.

    2. quotations profile image91
      quotationsposted 4 years ago in reply to this

      I was still having problems as of yesterday. I have not tried it today

    3. dilipchandra12 profile image76
      dilipchandra12posted 4 years ago in reply to this

      Now i have uploaded a pic, Uploaded successfully. But don't know whether that will be fine or not. Its fine sometimes and again sometimes error is repeating.

  6. Eccentric-Lhee profile image93
    Eccentric-Lheeposted 4 years ago

    I too am having the same problem, I went into the photo area of my account and uploaded there and it seemed to work a lot better. Could help you too until this bug is worked out.

  7. FatFreddysCat profile image93
    FatFreddysCatposted 4 years ago

    I encountered this problem last night... so I logged out of HP, then closed and re-started my browser  and logged back in to HP... it worked fine after that and I was able to upload pix.

  8. mercuryservices profile image91
    mercuryservicesposted 4 years ago

    I saw the same issue last night.  Everything seems to be working fine now.

 
working