jump to last post 1-4 of 4 discussions (13 posts)

Where and what is the violation?

  1. Ratatoesk profile image60
    Ratatoeskposted 4 years ago

    I have just finished a new hub on the topic of how and where to distribute video on the internet. I metioned 3 video delivery services as tubeMogul, trafficGeyser and videoCounter and put a link to these services on. I also mentioned services like Elance and Freelancer and put links on as well. But with these links I was not allowed to publish my hub because of a violation.

    But what violation is it? These are no headcore porn sites or so. These sites are old internet services.

    My intention was to deliver a service to my readers but so I could not. Well I still have mentioned these sites but deleted the links. However, I don´t understand it.

    1. Paul Maplesden profile image89
      Paul Maplesdenposted 4 years ago in reply to this

      You might want to check the 'Moderation guidelines; in the Learning Center:

      http://hubpages.com/learningcenter/Hub- … Moderation

      If that doesn't adequately explain the problem, I would suggest writing to HubPages at team@hubpages.com

      Whenever I have hit moderation issues (and it has happened a couple of times), an email to HP will let you find out what the issue is so that you can correct it.

      Good luck.

      1. Ratatoesk profile image60
        Ratatoeskposted 4 years ago in reply to this

        Thank you Paul. I have checked the guidelines but nevertheless I don´t really see the violation.
        However, I have no links anymore and if anyone is interested in what I mentioned he will find it.

        1. Dont Taze Me Bro profile image61
          Dont Taze Me Broposted 4 years ago in reply to this

          When the hub was unpublished at the top it should have given a reason. I think they  have a list of links they deem "promotional" and if any of your links are on that list you get hit. You may still be able to list the link, just don't hyperlnk it (remove the http or www).

          1. Ratatoesk profile image60
            Ratatoeskposted 4 years ago in reply to this

            Well, this is what I actually did - I removed all hyperlinks. I only mentioned the sites.

            1. Dont Taze Me Bro profile image61
              Dont Taze Me Broposted 4 years ago in reply to this

              oh, I couldn't find the hub - guess they haven't republished it yet. but I should have known you'd know what to do. You have great hubs, everyone should visit them.

              1. Ratatoesk profile image60
                Ratatoeskposted 4 years ago in reply to this

                Thank you man. :-)

      2. Marina Lazarevic profile image85
        Marina Lazarevicposted 4 years ago in reply to this

        Hi Ratatoesk! If you have a moderation related question, please email team@hubpages.com and someone from the moderation team can clarify the violation(s) for you.

  2. psycheskinner profile image80
    psycheskinnerposted 4 years ago

    So what is the *specific* reason given for unpublishing the hub?

    1. Ratatoesk profile image60
      Ratatoeskposted 4 years ago in reply to this

      violent links were detected right before publishing. So I had to remove the links in order to publish what I did.

  3. psycheskinner profile image80
    psycheskinnerposted 4 years ago

    What is the specific reason quoted word for word?  Because "violent links" isn't one of the option as far as I know.  It really helps to be specific.

    1. Ratatoesk profile image60
      Ratatoeskposted 4 years ago in reply to this

      Well, this actually is the point. There was just no specification at all. I have mentioned 5 internet services and put a hyperlink to there sites on. And when I finished editing and pressed the button to publish ma hub I was told that I couldn´t publish it because of a violation. But I had nothing else than these links. So I removed them and published my hub. But it is strange and I don´t really understand it. Still don´t know what violation it was.

  4. psycheskinner profile image80
    psycheskinnerposted 4 years ago

    There is a specific reason given.  In view mode it is at the top of the hub in the black box.  In edit mode it is in the right column.  You have to click on the "?" to see it.

    In the future refer to this area and cut and paste the explanation given.  Then we will probably be able to tell you exactly what the issue is.

 
working