jump to last post 1-8 of 8 discussions (27 posts)

FIXED 3/12: Cannot see my article outside of my account

  1. profile image71
    Annalise Talonsposted 4 years ago

    Hello,

    I have been trying to have others read my article but I cannot find it through any search engine. I have to log into hubpages to see it. It says published. What's going on? Thanks.

    Anna

    1. Dreamsinger profile image76
      Dreamsingerposted 4 years ago in reply to this

      Instead of posting a new technical problem to the forum, I am hopping on this one - I too am having problems with my hub that I published today - face book friends have informed me that they are clicking in and receiving the message that "This hub is no longer published" when it most definitely is - so I logged out to see if I could see what they are seeing and yes, I get the same comment.   If this could be looked at soon that would be wonderful!  Many thanks

      1. Dale Hyde profile image86
        Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

        Hello!

        I can see this hub from your profile page and when clicked I do see your hub:
        http://dreamsinger.hubpages.com/hub/Dis … cid-Dreams

        1. Dreamsinger profile image76
          Dreamsingerposted 4 years ago in reply to this

          Hi Dale - the problem isn't for us hubbers but those that you want to read it that do not belong to Hub Pages - when you sign out and try to view the hub you cannot see it and a note comes up saying that it has been unpublished - I have checked this now several times.  Thanks

          1. wilderness profile image95
            wildernessposted 4 years ago in reply to this

            Signed out or in, I had no trouble seeing the one Dale provided the link for.

            Are you sure you got the URL right?

          2. Dale Hyde profile image86
            Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

            I opened another browser and checked out the two links I referenced above and I could see both hubs.  I was not signed into HubPages when I went and checked. Could you provide the URL?

    2. Dale Hyde profile image86
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      Hello. I can see this one of yours:  http://annalisetalons.hubpages.com/hub/ … rses-Voice

      Is the the one you are not seeing?  I accessed it from your profile page.

    3. Matthew Meyer profile image75
      Matthew Meyerposted 4 years ago in reply to this

      It sound like there may have been an issue over the weekend that is now resolved.  Sorry for any inconvenience.

      I just checked all the URLs mentioned in this thread.
      These are all published and showed up for me in IE10/Win8 not logged into the site.
      http://dreamsinger.hubpages.com/hub/Dis … cid-Dreams
      http://annalisetalons.hubpages.com/hub/ … rses-Voice
      http://froggy213.hubpages.com/hub/Know- … No-To-Know
      http://accumulateamerica.hubpages.com/h … or-rangers

      This one is no longer published:
      http://accumulateamerica.hubpages.com/h … h-Carolina

      1. AccumulateAmerica profile image60
        AccumulateAmericaposted 4 years ago in reply to this

        Oh yay my one hub is singled out. *blush* Its still getting hits for not being published, although I do not understand why it's not published. Thank you for fixing the main bug. *kiss kiss* Ill start the alerts to those who were waiting for the other. smile

      2. Dreamsinger profile image76
        Dreamsingerposted 4 years ago in reply to this

        Thanks so much for resolving this, much appreciated smile

  2. LCDWriter profile image94
    LCDWriterposted 4 years ago

    I"m wondering if this has something to do with the stuck traffic stats.  I too published a hub today that you can't see with the link.  So if all of us are having problems, it is likely a technical glitch and not a problem with the content of the hub.  I'd wait and see if it clears up once the stats are in order again.

    1. Dale Hyde profile image86
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      On your profile page I am not seeing anything towards the top that was published today.  Do you have the name of the hub?

      1. Dreamsinger profile image76
        Dreamsingerposted 4 years ago in reply to this

        This is the url for my one guys http://dreamsinger.hubpages.com/hub/Dis … cid-Dreams Thanks

        1. Dale Hyde profile image86
          Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

          That is one I have open in another browser and am able to see.  That is where I am not logged into HubPages.

          1. Dreamsinger profile image76
            Dreamsingerposted 4 years ago in reply to this

            Tried it again logging out too - and yes it is now working - hoping it stays that way - thanks for all your help! smile

            1. Dale Hyde profile image86
              Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

              That is good news! smile  Maybe the error I gave a screen shot above will mellow out and go away as well.  Not telling what is going on to cause that problem for ya'll.

        2. wilderness profile image95
          wildernessposted 4 years ago in reply to this

          The link works fine, signed in or out.  I used the one Dale gave, above, to that hub.

    2. Dreamsinger profile image76
      Dreamsingerposted 4 years ago in reply to this

      LCD Writer - yes I did note that on my pages too, thought that it wasn't that bad a hub lol!

  3. LCDWriter profile image94
    LCDWriterposted 4 years ago

    Dreamsinger,  I did exactly what you said.  I went out of hubpages and tried to see my link (which should work) but it is not working.

    1. Dale Hyde profile image86
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      I found the hub you are talking about, Watering Restrictions In Florida on your profile page when I clicked "view all".  I can see it signed in as you mentioned, but get the same error message when I am signed out.  Below is a screen shot of the error:

      http://s1.hubimg.com/u/7773100_f248.jpg

      1. Dale Hyde profile image86
        Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

        That above error has now gone away and I can view the hub signed out.  Has to be a glitch going on.

  4. mistyhorizon2003 profile image91
    mistyhorizon2003posted 4 years ago

    Sounds like a few people are experiencing this (different threads). Try emailing team@hubpages.com to ensure this is dealt with quickly and first thing in the morning.

    1. Dale Hyde profile image86
      Dale Hydeposted 4 years ago in reply to this

      It does seem to correct itself as time goes by. The error I was getting on LCDwriter's hub has gone away and I can now view it signed out.

  5. Froggy213 profile image29
    Froggy213posted 4 years ago

    Having the same problem with one I just posted--a friend of mine on stumble is saying he is getting a no longer exists message on this hub:
    http://froggy213.hubpages.com/hub/Know- … No-To-Know

  6. AccumulateAmerica profile image60
    AccumulateAmericaposted 4 years ago

    I am having all of the issues previously posted including this one on most of my articles. It does roving come in and out of visibility. The sad part is the important one I have people waiting for it to be shown to the group, and tried to show them, but it's showing disabled. The new traffic I was going to attract is on hold until this is worked out. The url for this article is.

    http://accumulateamerica.hubpages.com/h … or-rangers

    http://i50.tinypic.com/2zdtbpv.jpg

    http://accumulateamerica.hubpages.com/h … h-Carolina

    http://i45.tinypic.com/14uj3nl.jpg

    In the below image I am also seeing the stuck stats. I have boxed in red the two most effected. Although I sat on Google analytic and watched them have more visitors, even with the glitch. I have not see the stats change at all since originally published. The cherokee one has been green since last friday, and the 4-H one has been at 3 visitors since initially published. It also shows my sudden missing views that analytic showed I had. In both real time, and later reports.

    http://i45.tinypic.com/dxk31v.jpg

    I did have the last seen issue, but forced that to update with the check violations. That did nothing to correct the other issues.

    The connection of FB share isn't working at all. I have to manually go to FB and insert the urls. Half the time they work, and the other half they do not.

    The feed is all out of sorts. I am getting all of the small stuff, and none of the current for anyone of my followers or that I follow. I can not view the author comments I am receiving mail for. Also I gained a new follower according to my email from HP, but I can't find him in the list. I can go on and on, but it seems the audiences will have to continue to wait. It also seems so will the writers, and the bugs have come over to feast on HP. I hope everyone has calamine lotion. I think we might need it when the bugs are finished biting.

  7. AccumulateAmerica profile image60
    AccumulateAmericaposted 4 years ago

    Sorry to bug again, but now the forums are buggy, so I am trying another manner. I am getting a ton of white screens. Also my profile shows i haven't logged in for 2 days! My rank dropped to 82 in a minute time. I really hope this appears right, cause if I try to preview everything freezes.

    http://i49.tinypic.com/2cosz28.jpg
    http://i50.tinypic.com/xc4u1x.jpg
    http://i49.tinypic.com/6ynucn.jpg

  8. Rock_nj profile image90
    Rock_njposted 4 years ago

    What a hassle.  I'm glad I took a few days off from publishing a new Hub.  I will wait until this problem has been fixed before trying to publish anything new at HubPages.  Seems like they need to invest some money in their IT infrastructure.

Closed to reply
 
working