jump to last post 1-9 of 9 discussions (18 posts)

FIXED: Internet Explorer 9 issue (see http://bit.ly/YOG2bs )

  1. SidKemp profile image95
    SidKempposted 3 years ago

    Hi All:

    This problem appeared late 3/29 and continues into the early hours of 3/30, same as the "accolades appear as text, not graphics" post I just made. I post it separately because it may be a different issue.

    It is happening on IE 9.0.8112 on Windows 7
    It is NOT happening on Firefox 19.0.2 on Windows XP

    The stats page is not lining up correctly.
    Screenshot:
    http://s4.hubimg.com/u/7837519_f248.jpg

    Best,
    Sid

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

      This has been fixed.
      Please see http://hubpages.com/forum/topic/111095 for more details.

  2. SidKemp profile image95
    SidKempposted 3 years ago

    The HubTool shows a similar problem, in the need some goals section on the upper right.

    Again, IE9, Windows 7


    http://s4.hubimg.com/u/7837555_f248.jpg

    1. Faith A Mullen profile image89
      Faith A Mullenposted 3 years ago in reply to this

      I am experiencing this as well (also IE9).

  3. ktrapp profile image89
    ktrappposted 3 years ago

    In the meantime, until someone at HubPages has chance to look at this specific issue for you, you may want to click the compatibility button in IE to see if it resolves the issue. On the address bar in IE there is an icon that looks like a torn piece of paper. Just click it when you're on your stats page (the icon will change to blue) and see if that helps.

    1. Simone Smith profile image91
      Simone Smithposted 3 years ago in reply to this

      Oh yes, let us know if that makes a difference, SidKemp! Thanks for the tip ktrapp!!

  4. Simone Smith profile image91
    Simone Smithposted 3 years ago

    Again SidKemp, thanks for reporting these issues! I'm glad they're not taking place across all browsers, though I am sorry for the IE inconvenience. We'll get to this ASAP.

    1. SidKemp profile image95
      SidKempposted 3 years ago in reply to this

      Thanks Simone & KTrapp.

      Three new points:
      1) the problem is on almost every page of HubPages. For example, Answers and Comments do not line up correctly.
      2) The compatibility icon is not appearing in IE 9. According to Microsoft at http://windows.microsoft.com/en-us/inte … ew#ie=ie-9 , this means that IE 9 is not seeing the problem, and not offering the compatibility button.
      3) This may help trace the problem. I saw the glitch about a week earlier ON THE HUBGREETERS SECTION ONLY. The stuff that used to appear on the right moved to the bottom. Unfortunately, I did not realize it was a glitch, and so did not report it. But it may be that whatever that was done there first, and then applied sitewide, created the problem.

      My thinking is that, right now, any graphics (such as accolades, buttons, and lots more) from HubPages may not appear correctly or may cause mis-alignments in IE 9.

      To make sure this is clear: I realize the problem is IE 9 only, but it is also site-wide for IE 9 users. Just about every page has display problems: missing graphics, mis-aligned texts, strange buttons.

      Happy Easter!
      Sid

      1. Cantuhearmescream profile image84
        Cantuhearmescreamposted 3 years ago in reply to this

        SidKemp,
        Gee, so I guess I restored my computer 3 times for nothing? :-) I am experiencing each issue you mentioned. Every HP page I open has distortions and they are not "user friendly". Can we assume this will be temporary?
        Thanks

        1. VirginiaLynne profile image93
          VirginiaLynneposted 3 years ago in reply to this

          I am also experiencing all the same issues.  I thought maybe it was a new  update to the look of the site.  Thanks Sid for posting this information here and in answer to the question posted by someone else.  That is how I found this thread.  I did not find that any of this interferred with my writing and posting 2 hubs last night, however, I did have a few glitches along the way when the page froze and I had to refresh.  Thankfully, almost everything had already been saved.

  5. sydneyspence profile image89
    sydneyspenceposted 3 years ago

    I too have been having this problem for a couple of days now ... I've seen more and more issues arise over the last couple of months on Hubpages. Hmmm ... decisions decisions

  6. ktrapp profile image89
    ktrappposted 3 years ago

    I went and checked the site on IE9 and also see the issues that you reported, Sid, nor do I get the compatibility button. In addition, I checked several Hubs on IE9 and ads are not displayed at all and neither are the "Like this Hub?" social buttons that should be on the right side.

    1. SidKemp profile image95
      SidKempposted 3 years ago in reply to this

      Hi KTrapp:

      I checked, and I do see ads and the Like button. So results are a bit different. But clearly:

      - every page of HubPages is affected
      - many, probably all, IE 9 users are affected
      - it does reduce the display of ads.

      That makes it a serious issue for HubPages as a company!

      CantUHearMeScream - I hear you!
      Faith, you too!

      Simone and Matthew - sorry this hit on a holiday weekend. I hope you can fix it soon!

      1. ktrapp profile image89
        ktrappposted 3 years ago in reply to this

        I just checked some Hubs on a different computer with IE9 and the ads do display and so do the social buttons. Hopefully, them not displaying on my other computer with IE9 is something specific to that computer...

  7. Michael Willis profile image77
    Michael Willisposted 3 years ago

    I just logged into my older computer , which has IE9 and I am seeing the same problems with Stats page.

    1. Michael Willis profile image77
      Michael Willisposted 3 years ago in reply to this

      Last night I was on the newer computer with IE10 and had no issues.

  8. moonlake profile image85
    moonlakeposted 3 years ago

    Same problem here with Hubpages on IE. Show up great on Safari

  9. sydneyspence profile image89
    sydneyspenceposted 3 years ago

    Anyone happen to know how much longer until the alignment issues get fixed?

Closed to reply
 
working