jump to last post 1-1 of 1 discussions (10 posts)

Not seeing eBay and/or Amazon capules? disable browser extensions

  1. TIMETRAVELER2 profile image93
    TIMETRAVELER2posted 3 years ago

    I thought that when you use the ebay capsule and an item is no longer available that the link automatically updates with another similar product.  Yesterday I noticed that sold items are showing and have blue lines through them.  This looks terrible on page...what is going on?

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

      eBay has so much churn in the listed items that it can be hard to create a capsule that will always show results.  The items returned are based on the search terms you specify, so sometimes the search used will no longer show results. If you have a specific item in mind, sometimes Amazon capsules can be a better choice, but even items on Amazon don't stay available in perpetuity.

      1. TIMETRAVELER2 profile image93
        TIMETRAVELER2posted 3 years ago in reply to this

        Matthew Meyer:  I understand all of that, but it is not what I asked.  To me, if an item is no longer available, it should simply disappear from the capsule...not remain with big ugly blue lines running through it that detract from the aesthetics of the article.  I have been here for more than a year and this is the first time I've ever seen the blue lines.  Sooner than have them ruin the looks of my hubs, I'll remove all of them...unless this is a fixable glitch.  I tried Amazon and made zilch there.  I don't make too much more on Ebay, but I do make a little.  What can we do about this problem?

        1. Matthew Meyer profile image77
          Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

          I am not aware of any changes that have been made to the eBay capsule.

          Please provide an example Hub URL and/or title with the eBay capsule displaying in the manner you are describing, so I can look at it.

          1. TIMETRAVELER2 profile image93
            TIMETRAVELER2posted 3 years ago in reply to this

            http://timetraveler2.hubpages.com/hub/G … r-Camping.  This is just one.  I am seeing this on every single hub I've written!  I've removed about 4 ebay capsules already and have tried a few Amazon capsules and guess what?  THOSE also are getting the blue lines through them.  I will put everything on hold for now until you can look into this, but if this is affecting me, it must be affecting others as well.  I suggest anybody who looks at this hub check several of theirs and if they see the blue lines, share this info with everybody.  If Ebay and Amazon can indicate articles have been sold and are not replacing them, then we must find a way for HP to clean up the mess...otherwise, our articles will look like morons formatted them!

            1. Matthew Meyer profile image77
              Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

              I don't see any blue lines, only products listed.  How many ebay capsules are in that Hub?  I see two that each have 3 products listed.


              http://s4.hubimg.com/u/7977055_f248.jpg



              http://s1.hubimg.com/u/7977056_f248.jpg
              I would disable all your browser extensions and see if that has an effect.

              1. TIMETRAVELER2 profile image93
                TIMETRAVELER2posted 3 years ago in reply to this

                I have Chrome.  How do I disable the extensions?

                1. TIMETRAVELER2 profile image93
                  TIMETRAVELER2posted 3 years ago in reply to this

                  Matthew:  I found out how to disable the extensions and voila!!  All the links I've checked look good.  I added a few new extensions yesterday and am sure this is where the problem occurred.  Unfortunately, I dumped out the baby with the bathwater...so now have only one extension and can't figure out how to get the others back...boo hoo!  Thank you VERY much for your help on this one.  What a relief!!

                  1. Matthew Meyer profile image77
                    Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

                    Glad to hear you got it working.

Closed to reply
 
working