jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

RESOLVED: "Share" button not working

  1. DzyMsLizzy profile image92
    DzyMsLizzyposted 3 years ago

    The "Share with Hub Pages followers" link is not working.  I had the same trouble the other day, then it worked for a day or two; today it is again not working. 
    The link won't "click."  Nothing happens.

    1. Jodah profile image86
      Jodahposted 3 years ago in reply to this

      Weird stuff happening MsLizzy. I have no 'reply' buttons. After accepting one comment I get to reply but if there are more than one, no 'reply' button appears after accepting so I have to leave that hub then come back in order to reply to other comments. The share button sometimes doesn't work either as you say.

    2. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

      I just tested sharing a Hub with followers and it worked for me in Firefox 27.
      It could be a browser issue, so please try these steps.
      http://hubpages.com/learningcenter/Diag … r-problems

      1. DzyMsLizzy profile image92
        DzyMsLizzyposted 3 years ago in reply to this

        I was in Firefox at the time; I've also had it happen in Chrome.
        Today it seems to be working; yesterday, it was not.  It is hard, I know, to track down an intermittent problem.
        I will try the info at your link.  Thanks for the reply.

        1. Matthew Meyer profile image78
          Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

          Glad it is working now!

 
working