jump to last post 1-2 of 2 discussions (8 posts)

RESOLVED: Missing Facebook Like button

  1. zsobig profile image88
    zsobigposted 3 years ago

    Dear Users and HP staff,

    In the past few days I have noticed that Facebook Like buttons keep disappearing on more and more hubs that I have written. Now I am not sure whether it is just me (hopefully) or others are noticing the exact same problem on these particular hubs, but it is getting worrisome.
    I very much like those buttons on the right of my hubs, as those are also forms of feedbacks about my content - and the most important is the Facebook one, of course.
    Of course, the button is also gone on other writers' hubs - but not on all.

    All the other buttons and options (Twitter, Pinterest and HP share) are intact and available, only the FB one is having this issue.

    I have read that several months ago (19 if I am correct) users were facing the same problem, but as far as I know that issue was solved and some kind of solution implemented on the whole site.

    Please help me and give me advice what can I do so my Like button will come back and I can make full use of it again.

    Thanks for your answers in advance,
    Sophie (Zsofi)

    P.S.: I'm using Firefox

    1. The Examiner-1 profile image81
      The Examiner-1posted 3 years ago in reply to this

      I just checked several of your Hubs in random and the Facebook button showed on each one from this end.

      1. zsobig profile image88
        zsobigposted 3 years ago in reply to this

        Thanks - at least it is good news.
        I was checking out others' hubs today again, and the button keeps disappearing and reappearing on some sites, I don't know for what reason.

        1. The Examiner-1 profile image81
          The Examiner-1posted 3 years ago in reply to this

          I use Google Chrome. Plus as Matthew mentioned, I was going to say that perhaps it is being caused by Facebook. They were going through a change the last time that there was a problem.

    2. Matthew Meyer profile image78
      Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

      Sorry you are having trouble getting the Facebook social sharing like button to show on Hubs.
      It does take a few seconds for the image to load, but I just checked 3 of your Hubs and all 3 are showing the button correctly in Firefox.

      This could be an intermittent issue with Facebook as the button is loaded from their server, an ISP or browser issue on your computer, or a few other possibilities.

      The first thing I would suggest is to disable all browser extensions and plugins, uninstall and/or disable all ad blocking software, clear your browser cache, and restart your computer. If you are still having problems, I would suggest then trying a different browser like Chrome or Opera.

      Here are some additional trouble shooting steps for browsers.
      http://hubpages.com/learningcenter/Diag … r-problems

      1. zsobig profile image88
        zsobigposted 3 years ago in reply to this

        Thanks Matthew, I will try everything you advised - hopefully that will solve this button-issue.
        If not, I will write here again.
        Thanks again!

        1. Matthew Meyer profile image78
          Matthew Meyerposted 3 years ago in reply to this

          There was a brief issue with image server responsiveness earlier today.
          That should now be resolved.
          Please let me know if you do have any further issues.

  2. Eazy_E profile image87
    Eazy_Eposted 3 years ago

    I can support your issue by saying I no longer have a Facebook like button as well. I wonder if HubPages has intentionally removed this feature. I sure hope someone can clarify for both of our sakes.

Closed to reply
 
working