jump to last post 1-3 of 3 discussions (8 posts)

RESOLVED (4/16 18:00PT): Brief site issue

  1. Shinzuu Katame profile image95
    Shinzuu Katameposted 2 years ago

    I was talking with someone on their hub, but all of a sudden, I get a 403 Forbidden that says I have no "Permission" to access the hub.

    In fact, I can't even see the person's profile or even his other hubs. What the heck?

    1. ezhang profile image
      77
      ezhangposted 2 years ago in reply to this

      Our site experienced a minor hiccup earlier. Everything should be back to normal now.

      1. Shinzuu Katame profile image95
        Shinzuu Katameposted 2 years ago in reply to this

        it's working now, thank you.

    2. RachaelOhalloran profile image92
      RachaelOhalloranposted 2 years ago in reply to this

      I couldn't even edit my hub, said I had no permission, and then I got booted off too,
      I exited my browser and started up in Firefox and all is ok now.

  2. The Examiner-1 profile image83
    The Examiner-1posted 2 years ago

    Who's Hub was it?

  3. The Examiner-1 profile image83
    The Examiner-1posted 2 years ago

    I just found this about how to fix "403 Forbidden" (about halfway down the page)
    http://pcsupport.about.com/od/findbyerr … 3error.htm

    1. RachaelOhalloran profile image92
      RachaelOhalloranposted 2 years ago in reply to this

      TYVM but  It's fixed. As ezhang said, it was just a hiccup. All good now when I restarted with a different browser - I was using Chrome, switched to Firefox.
      I'll bookmark your link for the next time because there may be one. lol

      1. The Examiner-1 profile image83
        The Examiner-1posted 2 years ago in reply to this

        I only saw that comment on HubPages and did not know it was from staff.

 
working