jump to last post 1-5 of 5 discussions (10 posts)

Missing Sub-titles and Videos

  1. DreamsBloom profile image81
    DreamsBloomposted 2 years ago

    I am finding as I give my lenses, er, hubs, a quick glance over that some of them are missing the subtitles they had when they were Squidoo lenses.

    I also found one where the videos are missing.

    I'm not sure if I should post links to these or not?

    1. Marina Lazarevic profile image87
      Marina Lazarevicposted 2 years ago in reply to this

      Hi DreamsBloom! Yes, please feel free to post links to Hubs where you notice issues. Which capsules are missing subtitles? Can you provide a couple of examples?

      Regarding the missing videos, I suggest that you check this related thread: http://hubpages.com/forum/topic/124364
      to see if your issue is already being discussed there.

      Thanks!

  2. DreamsBloom profile image81
    DreamsBloomposted 2 years ago

    Okay, for the sub-titles I think I read somewhere that if we had a picture in a text module using html that it was put in its own picture capsule, but we have to edit it by hand to make those pictures show up? And I think that the sub-titles were put in the (hidden) picture capsule and that is why I am not seeing sub-titles? I hope that makes sense.

    One of them was this one which I was actually just about to edit (but maybe I'll hold off for a bit). It is missing both pictures and sub-titles (and I am guessing they are just "hidden"?)
    http://dreamsbloom.hubpages.com/hub/purse-organizers-2

    So many days have gone by since I posted this (and I've been sick) that I don't remember what ones were effected and need to look at them again.

    As for the hub with missing videos it is this one.
    http://dreamsbloom.hubpages.com/hub/water-bottle-lights
    and here is a link to the cached version of the Squidoo lens showing what videos were originally there. http://webcache.googleusercontent.com/s … tle-lights

  3. DreamsBloom profile image81
    DreamsBloomposted 2 years ago

    Oh, here is another one with a missing video.

    http://dreamsbloom.hubpages.com/hub/hoo … ght-vacuum

  4. DreamsBloom profile image81
    DreamsBloomposted 2 years ago

    This one is missing a sub-title. Right before where it says, "I will probably end up accidentally leaving things out." The subtitle "My Story" was supposed to be there (I guess if I clicked on edit I would see a "photo" capsule that has that sub-title instead...I don't want to click on Edit on most of these to test my theory out since it says that "editing a Hub will deactivate the 4-month grace period" and I am not quite ready to work on most of them).

    There are references to videos that should show you where most of the videos should be, but are missing.

    http://dreamsbloom.hubpages.com/hub/myoclonus

  5. DreamsBloom profile image81
    DreamsBloomposted 2 years ago

    Ahh, sorry I just re-read what you wrote and realize I missed that you said to check that other thread in regards to videos. (I don't like being sick.)

    Anyway, I know that definitely in the case of the Myoclonus lens/hub that I did not use a "search-driven videos" as these are videos of Me showing a health condition I have suffered from.

    1. Marina Lazarevic profile image87
      Marina Lazarevicposted 2 years ago in reply to this

      Hi DreamsBloom! I just wanted to let you know that I posted an update regarding the missing videos to this thread: http://hubpages.com/forum/topic/124521#post2634093

      I also made that the official thread to track the status of this bug, so please refer to it for future updates!

      Edit: Accidentally posted the wrong link earlier. Fixed now.

      1. DreamsBloom profile image81
        DreamsBloomposted 2 years ago in reply to this

        Thanks, but I am confused. The link you gave is in regards to missing photo galleries and not videos. Are they related? Or did you accidentally post the wrong link?

        1. Marina Lazarevic profile image87
          Marina Lazarevicposted 2 years ago in reply to this

          Oops! You're right. Sorry about that. I fixed the link in my other post, but the advice is essentially the same. If you want Hubs affected by either of these bugs re-imported, don't edit them until the re-import is complete.

          1. DreamsBloom profile image81
            DreamsBloomposted 2 years ago in reply to this

            Thanks!

 
working