Duplicate Lenses/Hubs Showing in my Account

  1. Dee Gallemore profile image80
    Dee Gallemoreposted 2 years ago

    I had pared downed my Squidoo lens list considerably in anticipation of the switch-over ... leaving me with a total of 94 lenses to be transferred.

    I just logged into HubPages and saw that I have a total of 105 Hubs.  Going through the stat list, I see that 11 lens titles (indicated in red title text) are duplicates with no content on the pages.

    Example ...

    All content in tact
    Last changed: 8/4/14

    Empty page
    Not featured
    Last changed: 9/6/14

    Notice that my new Hub URL has a "2" after it on my in-tact Hub (as though it was seen as a duplicate) ... while the empty duplicate Hub is using the URL that should have been assigned to what was transferred.

    I don't want to touch anything until I can get some clarification so here's my two-part question:

    ... 1) Can I safely delete the "empty" page the Hub"Bug" created without losing my in-tact page?

    ... 2) How can I ensure that the correct URL (without a "2" after it) will be assigned to my in-tact page?

    Hope this makes sense ...

    1. Marina Lazarevic profile image86
      Marina Lazarevicposted 2 years ago in reply to this

      Hi Dee! For now, you can safely delete the "empty" Hubs and not worry about the "-2" at the end of the URLs. The good news is that your Squidoo URLs are properly redirecting to the Hubs with your content. Engineering will try to look into fixing the "-2" in the URLs down the road if they get a chance. Unfortunately, there are more pressing bugs to work on currently. hmm

  2. Dee Gallemore profile image80
    Dee Gallemoreposted 2 years ago

    Really appreciate your response.  Will go ahead and delete those empty ones.

    Thanks for all you're doing ...