jump to last post 1-1 of 1 discussions (6 posts)

RESOLVED: Images not showing

  1. CuAllaidh profile image81
    CuAllaidhposted 2 years ago

    On my transfered lens about Alberta Premiers a huge percentage of the images don't show up, they are there when I go to edit mode, but not in live mode, can anyone help?

    1. Writer Fox profile image79
      Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

      In the Edit mode, click on one of the photo capsules to edit.

      There, make sure the "Don't display this capsule" box is NOT checked.  If it is, just click on the check to remove it, save the capsule, and click on the "Done Editing" button at the top of the Hub.

      http://s2.hubimg.com/u/9917905_f248.jpg

      Then, refresh your browser and look at the Hub.

      1. CuAllaidh profile image81
        CuAllaidhposted 2 years ago in reply to this

        The Don't display this capsule was indeed checked, thanks. All fixed

        1. Writer Fox profile image79
          Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

          Cool! cool

      2. Marina Lazarevic profile image85
        Marina Lazarevicposted 2 years ago in reply to this

        Writer Fox is spot-on! To add to her reply, here is the relevant FAQ entry for more info on how photos will be transferred: http://hubpages.com/squidoo/faq#External-Link-Photos

        Images that were referenced in the HTML of a Lens will be imported into hidden Photo Capsules.

    2. Nate On A Plate profile image80
      Nate On A Plateposted 2 years ago in reply to this

      Deleted

      1. Writer Fox profile image79
        Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

        Or, he can upload a photo of the poster from AP and link to it with his affiliate link in an adjoining text capsule, with the link marked as "affiliate."

 
working