link-list capsule not updating

  1. best-gifts-ever profile image61
    best-gifts-everposted 2 years ago

    I have noticed before that when deleting links from a link-capsule, the warnings-tab doesn't always reflect that links have been deleted. I have managed to deal with it so far. However, now I have a link capsule that has saved my changes (mostly links I deleted), but on the published hub the old link-list still appears.

    1. Camille Harris profile image
      88
      Camille Harrisposted 2 years ago in reply to this

      Hi Best-Gifts-Ever,

      Sorry you're having issues with the link capsule. To better assist you, can you provide me with the following?:

      -Page (URL) where you saw the problem
      -What browser and version you're using
      -What operating system you're using
      -Does the issue persist with a different browser and/or computer?
      - Please post a screenshot. A screenshot goes a long way towards getting to the root of the problem.

      This makes it much easier to see the issue you are describing and can save many messages back and forth. If you're more comfortable sharing these details via email, please contact us here.

      Thanks for your help in tracking this down.

      1. best-gifts-ever profile image61
        best-gifts-everposted 2 years ago in reply to this

        I don't know what screenshot I should take of this issue. I solved it simply by copying-pasting the link-list content (from the edit screen of the hub) to a text-capsule and then deleting the link-list capsule.

        I am using chrome on windows 7.

 
working