jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

RESOLVED: Editing not available on random hubs?

  1. Lynne-Modranski profile image87
    Lynne-Modranskiposted 2 years ago

    I had reported this in the "Squidoo discussion" forum, and thought it had resolved.  However, I still have a few random hubs that will not allow me to update them. 

    Prior to today some would randomly not let me update the summary and/or title while allowing me to update the capsules, but I still have just a few that won't let me update anything at all.  The EDIT button won't work.    Here are the last part of the URL (after the /hub)

    /IAMTHANKFUL
    /3weddingsongs
    /mysparkdiet


    These I can edit the capsules, but not the title or summary
    /greatest-marriageadvice-ever
    /dementia-care-tips
    /substitutions-2
    /how-to-be-a-great-parent-2

    I still have a few I haven't tried at all, but hopefully if these got fixed they would all work.

    1. Marina Lazarevic profile image86
      Marina Lazarevicposted 2 years ago in reply to this

      Hi Lynnne! I believe this is the only report we have on this issue. To help troubleshoot, can you let me know what browser you're using to edit Hubs?

      Can you also explain in more detail what happens when you tried to edit a title or summary on these Hubs:
      /greatest-marriageadvice-ever
      /dementia-care-tips
      /substitutions-2
      /how-to-be-a-great-parent-2

      1. Lynne-Modranski profile image87
        Lynne-Modranskiposted 2 years ago in reply to this

        I've been in Firefox (when I go to the Firefox site to upload the newest - it says my browser is up to date) and now in Google Chrome.  It's weird because it's random.  However, I think I've edited everything that it will let me edit.

        1. Matthew Meyer profile image77
          Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

          There were some issues that affected the site over the last week.
          You can see related threads here.
          http://hubpages.com/forum/post/2645740
          http://hubpages.com/forum/post/2647490

          Please clear your browser cache and restart your computer.
          If you continue to have image upload issues, please try a different browser and let us know if the issue has not been resolved.

          If you are still having issues, we can do additional research.
          Hope you have a nice day!

          1. Lynne-Modranski profile image87
            Lynne-Modranskiposted 2 years ago in reply to this

            Thanks!
            I seem to be able to do all the necessary edits in all my pages now.  I've been filling in the Summary on some today that I wasn't able to edit last week!

            I appreciate your help!

Closed to reply
 
working