jump to last post 1-2 of 2 discussions (11 posts)

Notification of broken link

  1. annart profile image86
    annartposted 2 years ago

    I've had a notification of a broken link on my hub 'Lest We Forget' but there is nothing highlighted.  What is going on?  I can't correct it if I don't know what it is!

    1. Writer Fox profile image81
      Writer Foxposted 2 years ago in reply to this

      It's this one:
      Name of the Missing on the Pillars
      Source: http hmm/www.battlefield-tours.com/Copy to...

      1. annart profile image86
        annartposted 2 years ago in reply to this

        Ok thank you.  I'll check it now.

        1. The Examiner-1 profile image83
          The Examiner-1posted 2 years ago in reply to this

          Did you check your broken links in your account section Ann? It would have told you. Besides the links are supposed to have lines through them, not highlighted.

          1. annart profile image86
            annartposted 2 years ago in reply to this

            Thanks, Kevin.  Writer Fox was right about the link but it wasn't highlighted, nor crossed through, but thanks for the tip about where to find it elsewhere. 
            In the past all my broken links have been highlighted as stated in the notification at the top of the hub when in edit mode.
            Thanks to all who've found the broken link for me!  It seems it's a little more complicated when it's a photo source link but it's sorted now so I'm fine.

            1. The Examiner-1 profile image83
              The Examiner-1posted 2 years ago in reply to this

              Photos are hard Ann. You should always post the source which they come from. When I have broken links I test each photo by going to the source and checking to see if it still goes to the original site.

            2. Matthew Meyer profile image78
              Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

              I think this should be indicated as broken in the HubTool in edit mode as well as in the broken links page.
              Can you share the specific URL that had issues as well as in what Hub and capsule it was located?

          2. Faith Reaper profile image86
            Faith Reaperposted 2 years ago in reply to this

            Yes, they used to be highlighted, but no longer. Go under your account and at the top click on broken links, and it will show up there.

  2. zoey24 profile image83
    zoey24posted 2 years ago

    I wonder if there may have been a temporary problem with the broken links. I had one this afternoon, it was a YouTube video.

    I removed it but it still showed in my account page as a broken link. I have just checked it again and it has now disappeared.

    1. Jodah profile image84
      Jodahposted 2 years ago in reply to this

      The same thing happened to me Zoey. I deleted the link and it still showed as broken. I have had more broken links recently then ever before, and some links work for me that are shown as broken.

      1. annart profile image86
        annartposted 2 years ago in reply to this

        Thanks everyone for all this.  I expected highlighting when that's what it says!  I'll look in the broken links section under accounts from now on - thanks for that, Faith!

 
working