jump to last post 1-8 of 8 discussions (12 posts)

Sharing Hubs

  1. Matthew Meyer profile image77
    Matthew Meyerposted 2 years ago

    We are researching some reports of users having issues sharing Hubs.

    The report is that the button does not appear and in others the button is not responsive.

    Is anyone experiencing this?
    If so, what are the details?
    What OS?
    Browser and browser version?
    Does it affect specific Hubs?

    Does clearing your browser cache and rebooting your machine have any effect?

    Does the issue persist in another browser like Firefox, Chrome, or Opera?

    1. Becky Katz profile image84
      Becky Katzposted 2 years ago in reply to this

      I have not seen a 'Share' button for four-five day. It does not show on any hub that I have looked at, nor on my feed. Before that it has been extremely slow, and I usually can write a detailed comment before it will finally get around to sharing. This is not just the HubPages share, it is all of them.
      I have tried Chrome and Firefox, no difference. I cleared my cache, ran programs to clean the computer and restarted it. No difference.

      1. Becky Katz profile image84
        Becky Katzposted 2 years ago in reply to this

        I used CCleaner and Avast. I have Windows 7. Sorry about missing those.

      2. Matthew Meyer profile image77
        Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

        The share button was removed from the feed some time ago.

        As for the share button on Hubs, I checked 6 of your Hubs using both Chrome 38.0.2125.101 m and Chrome 38.0.2125.111 m in Windows 7 and see the share buttons on each of the Hubs I checked.
        http://s2.hubimg.com/u/11933879_f1024.jpg

        Please clear your browser cache, upgrade to the latest version of Chrome, and restart your computer.
        Also make sure to disable or remove any browser extensions as well as any ad-blocking software.

  2. lobobrandon profile image81
    lobobrandonposted 2 years ago

    OS: Windows 8
    Browser: Chrome the latest version
    Status: working fine

  3. FatFreddysCat profile image93
    FatFreddysCatposted 2 years ago

    The share button worked fine for me this morning using Firefox. No issues here.

  4. Patty Inglish, MS profile image89
    Patty Inglish, MSposted 2 years ago

    Whenever I press the share button, nothing happens after even several presses, and after waiting for as long as 30 minutes for a response.

    What OS? - Windows 8.1

    Browser and browser version? Firefox 32.0.3 & IE 11

    Does it affect specific Hubs? Affects all Hubs I view.

    Does clearing your browser cache and rebooting your machine have any effect? No.

    Thanks!

  5. Millionaire Tips profile image89
    Millionaire Tipsposted 2 years ago

    I'm using Firefox (latest version) and Windows 8.  I clicked on share with followers on one of my own hubs.  I got the "are you sure you want to share this hub with followers" button. I clicked yes but nothing happened, so I clicked yes again. Minimized the window and went to home page and it has not been shared.  While I was writing this, the minimized window states that the hub has been shared. I don't see it on the feed page, but then I don't always see my hubs that I have shared on the feed.

    I then went to a hub written by someone else - calculus-geometry, shared it with followers and waited a while until it said it was shared. Went to my homepage, refreshed the page, and I do not see that hub as being shared either. I knew you would ask, so I cleared the cache and refreshed the homepage, and still do not see either hub shared.

    1. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 2 years ago in reply to this

      When you share a Hub (H+) button it is shared to your followers.
      The feed will show you things that people you are following share and not content you share with others.

  6. LindaSmith1 profile image60
    LindaSmith1posted 2 years ago

    Update version of Chrome: All is well so far.

  7. DzyMsLizzy profile image90
    DzyMsLizzyposted 2 years ago

    I have had this problem intermittently.

    It makes no difference as to whether I have or have not cleared my cache.

    I use XP Pro with Chrome.  Firefox slows my machine down too much.

    I always run ad-blocking software (ad block plus), and the issue is unrelated to that, because, as I said, it is intermittent, and I never turn off the ad blocker.  That means the ad blocker is not what is preventing the share button from working, or it would never work.

  8. crazyhorsesghost profile image86
    crazyhorsesghostposted 2 years ago

    I have the issue in Firefox all the time. I tried it in IE and it was still a issue.

Closed to reply
 
working