jump to last post 1-6 of 6 discussions (12 posts)

RESOLVED: All Forum Posts Just Disappeared

  1. Writer Fox profile image80
    Writer Foxposted 23 months ago

    On every forum thread right now, all of the posts just disappeared.  I don't even know if anyone can see this one!
    Here's a screen shot:

    http://s2.hubimg.com/u/12228233.png

    1. Faith Reaper profile image85
      Faith Reaperposted 23 months ago in reply to this

      I just check my forums and the posts are still there.  Is it just one of your forums?

      1. Writer Fox profile image80
        Writer Foxposted 23 months ago in reply to this

        No, it was on all the forum.  It's fixed now, though.

  2. Writer Fox profile image80
    Writer Foxposted 23 months ago

    http://s1.hubimg.com/u/12228254.png

    1. Paul Maplesden profile image89
      Paul Maplesdenposted 23 months ago in reply to this

      This is how the world ends!

  3. Esperanta profile image88
    Esperantaposted 23 months ago

    I have no problems viewing posts, with and without images.

    1. sallybea profile image96
      sallybeaposted 23 months ago in reply to this

      Neither do I, looks pretty normal from here.

    2. colorfulone profile image86
      colorfuloneposted 23 months ago in reply to this

      The forum posts are there on my end too.

  4. Writer Fox profile image80
    Writer Foxposted 23 months ago

    I don't know what happened, but they are back for me now too!

  5. colorfulone profile image86
    colorfuloneposted 23 months ago

    It has made me wonder what happened.
    What could it have been that caused that?

    1. Writer Fox profile image80
      Writer Foxposted 23 months ago in reply to this

      Shockwave flash crash in Google Chrome. It was probably just on my end.

  6. colorfulone profile image86
    colorfuloneposted 23 months ago

    Oh sure, that must be what it was.
    I had Shockwave Flash crashing on me a couple weeks ago.

Closed to reply
 
working