jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

Hubtool Error

  1. Maina Ndungu profile image84
    Maina Ndunguposted 23 months ago

    I've noticed that when you click on the preview button in the hubtool, the hub is automatically unpublished. I know the preview button is supposed to open a new window. But I normally open it in a new tab because it gives you an option to re-edit where the the capsules are not arranged properly. Kindly somebody fix this error.

    1. Matthew Meyer profile image79
      Matthew Meyerposted 23 months ago in reply to this

      The preview button is designed to open as a window over top of the HubTool (rendered over the same tabbed page). If you would like to suggest a change to how it works, you can do so in this forum.
      http://hubpages.com/forum/category/6634

      1. Maina Ndungu profile image84
        Maina Ndunguposted 23 months ago in reply to this

        You got me wrong Matthew. I don't want you change anything. What I mean is that it's not working as it has been.

        1. Matthew Meyer profile image79
          Matthew Meyerposted 23 months ago in reply to this

          Thanks for the clarification.

          Here are the sort of details for which we are looking for a technical issues report.
          http://hubpages.com/forum/topic/99079
          Make sure to clear your browser cache, check for a browser upgrade and restart your computer.

          If you are still having issues, you can report a technical problem in this forum.
          http://hubpages.com/forum/category/3001

          1. Maina Ndungu profile image84
            Maina Ndunguposted 23 months ago in reply to this

            Thanks for your help.

 
working