jump to last post 1-3 of 3 discussions (5 posts)

Missing Adsense Ads

  1. Peter Dickinson profile image83
    Peter Dickinsonposted 8 years ago

    I have just noticed that some of my hubpages have no adsense ads on them at all. I don't know when this happened. Any explanations as to why?
    The hubs have not been flagged, banned or any other such restrictions to my knowledge.

  2. charlemont profile image83
    charlemontposted 8 years ago

    One possible explanation is that AdSense doesn't have relevant ads as of yet to display.

    1. Peter Dickinson profile image83
      Peter Dickinsonposted 8 years ago in reply to this

      Thanks Charlemont.

      I perhaps should have said that the hubs had been in place for months. Anyway I have checked back now an hour or so after asking my question and now the ads are there.
      When I looked before some of my hubs had ads and some not so I checked another persons hubs and found the same...some with ads and some not.

      It would seem that it is a recurring phenomenom that I have not previously noted.

      So...problem over. I won't say solved because I don't know why it occurs.

  3. profile image0
    Nelle Hoxieposted 8 years ago

    I have the same problem. Thought I was making a newbie mistake - or the redesign still has some bugs. If I hit the F5 refresh button they come back.

    Missing adsense ads are most noticeable when I click through from my blog.

    My topics and keywords have lots of advertisers available, so there should not be a shortage of ads

    1. Peter Dickinson profile image83
      Peter Dickinsonposted 8 years ago in reply to this

      Thanks Nelle,

      I am glad I am not alone.

      Best Wishes,

      Peter

 
working