jump to last post 1-2 of 2 discussions (8 posts)

FIXED: Subset of Hubs showing low HubScore

  1. hrymel profile image88
    hrymelposted 21 months ago

    I haven't published on Hubpages in a while, but I decided to post this thesis paper here. It's 1,00+ words, 3 pictures, a table and a poll, and it has a hub score of 5. Now it's not perfect, and it still needs some work, but a 5?

    I know that hubs usually start off with a lower score, and then it increases slightly with time and engagement, but I've never had one start this low. Any ideas?

    http://hrymel.hubpages.com/hub/A-Cyber- … cial-Media

    1. hrymel profile image88
      hrymelposted 21 months ago in reply to this

      My hub scores generally range from 50-85.

      1. Christy Kirwan profile image
        89
        Christy Kirwanposted 21 months ago in reply to this

        Hm, I suspect this is a bug rather than an issue with your Hub. I'm letting the Engineering Team know. Thanks for reporting.

        1. hrymel profile image88
          hrymelposted 21 months ago in reply to this

          Thanks!

    2. Matthew Meyer profile image79
      Matthew Meyerposted 21 months ago in reply to this

      This is a known issue.
      Our engineering team is currently working to fix these scores.

      Thanks for your patience!

      1. vhayward profile image92
        vhaywardposted 21 months ago in reply to this

        Thanks for the info! This explains a lot smile

    3. Matthew Meyer profile image79
      Matthew Meyerposted 21 months ago in reply to this

      Our engineering team deployed a fix for this.
      The stats page should now reflect the accurate HubScores.

  2. janshares profile image89
    jansharesposted 21 months ago

    Check out this thread. There are more hubbers having same issue. As Christy said, looks like it may be a bug.

    http://hubpages.com/forum/topic/130586

 
working