jump to last post 1-2 of 2 discussions (9 posts)

FIXED: "Oops! Invalid image data uri" error when Pinning images

  1. janderson99 profile image84
    janderson99posted 16 months ago

    When I click on the button at the bottom right hand side of images to post an image to Pinterest I get this error message:

    Invalid image data uri

    Oddly when I right click on an image it works OK.

    Please fix. Thanks

    1. agvulpes profile image88
      agvulpesposted 16 months ago in reply to this

      I did have the same 'problem' and then I tried the Pin Button on the Left hand side of the Hub and it worked OK ?

    2. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 16 months ago in reply to this

      Are you using a third party browser extension or are you talking about the buttons we show on HubPages to share Pinterest content?

      I just tested and was able to share an image from one of your Hubs via the Pinterest button in the slideshow.

      1. janderson99 profile image84
        janderson99posted 16 months ago in reply to this

        No, it is the HP Pinterest button that shows up when you hover over the bottom of the image (appears bottom right). I am using Chrome and have never had this problem before. I guess this is the main way that images are shared. I can work around it using a right click. PS Same problem when using Mozilla.

        Pop up message window says

        Oops!
        Invalid image data uri

        1. sallybea profile image96
          sallybeaposted 16 months ago in reply to this

          It certainly has been a very strange day for images on our pages today.  Slow loading times, disappointing slow and I feel people won't stay long on our pages if this continues in the same vein.

        2. Matthew Meyer profile image77
          Matthew Meyerposted 16 months ago in reply to this

          Thanks for the clarification.
          I was able to reproduce the issue in Chrome and have shared this information with our engineering team.

    3. TIMETRAVELER2 profile image94
      TIMETRAVELER2posted 16 months ago in reply to this

      I've noticed the same problem.  I use the Pinterest button at the top of my page instead, and then it works.

    4. Matthew Meyer profile image77
      Matthew Meyerposted 16 months ago in reply to this

      This should now be fixed.

  2. janderson99 profile image84
    janderson99posted 16 months ago

    Yep it is fixed. Thanks Matthew, Cheers

 
working