jump to last post 1-8 of 8 discussions (11 posts)

Tech problems with earnings page

  1. Dreamworker profile image92
    Dreamworkerposted 15 months ago

    The first time I went to check earnings this AM, I got a notice that the page does not exist.  The second time, the earnings were waaaayyyy out of whack.

    This makes me VERY nervous.  Someone needs to take a look at this asap!

    1. sallybea profile image96
      sallybeaposted 15 months ago in reply to this

      Me too, I got a 401 error several times but then it came back again!

    2. sallybea profile image96
      sallybeaposted 15 months ago in reply to this

      Would be nice to know what the problem is with the earnings page Guys.  The problem is back again.  Anyone know what is going on with it?

      404. That page doesn't exist.

  2. FatFreddysCat profile image94
    FatFreddysCatposted 15 months ago

    I can see my earnings page now, but shows everything from Dec. 1st to the present as "pending."

  3. Helga Silva profile image86
    Helga Silvaposted 15 months ago

    I got the same problem. I thought it was me only...

  4. Yudish Pandava profile image81
    Yudish Pandavaposted 15 months ago

    Same here.Those asterisks are irritating.

  5. makingamark profile image72
    makingamarkposted 15 months ago

    I had pending a while back but I've not numbers everywhere now.

    1. sallybea profile image96
      sallybeaposted 15 months ago in reply to this

      Love those numbers, things do seem to be looking up.

  6. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 15 months ago

    See other.

  7. Yudish Pandava profile image81
    Yudish Pandavaposted 15 months ago

    Ya,perhaps the problem is resolved.Was I waiting for these few cents...truly snails can move even faster but these earnings won't.It will be the most memorable event for me when I'll get the payout!

  8. Cassady Bee profile image80
    Cassady Beeposted 15 months ago

    I was shown the same page as well yesterday, but the problem seemed to be resolved today.

 
working