jump to last post 1-1 of 1 discussions (5 posts)

What has happened to the link on the pictures?

  1. TessSchlesinger profile image93
    TessSchlesingerposted 18 months ago

    I've just noticed that all the links that one puts on photos has disappeared. I used this feature as a link to provide further information to my stories. Without the link, the photos aren't much good. Have they been removed?

    1. Venkatachari M profile image84
      Venkatachari Mposted 18 months ago in reply to this

      This is the new change on picture capsules implemented by HubPages as per their previous notifications. Now links will not appear to the users. Only visitors can see the links by clicking on ' i ' while hovering at the right hand top corner of the image. You can learn more details about this change at this link
      http://hubpages.com/community/forum/134 … -on-photos

      1. TessSchlesinger profile image93
        TessSchlesingerposted 18 months ago in reply to this

        Ugh. Thanks. Not sure how that is going to work, but okay. smile

      2. eugbug profile image95
        eugbugposted 18 months ago in reply to this

        We'll have to remember not to use royal blue in the background of our images! The "i" doesn't really stand out on dark images. Maybe if the "i" was in a filled circle of lighter colour, it would be a better idea?

        1. TessSchlesinger profile image93
          TessSchlesingerposted 18 months ago in reply to this

          Oh dear. I'm going to have to sign out and check out what it looks like. I'm also going to have to redo all my photos because one is meant to click on the link to see the story attached to the photos.

 
working