jump to last post 1-35 of 35 discussions (60 posts)

Is it just me or is Hubpages running slow???

  1. R. Blue profile image60
    R. Blueposted 7 years ago

    It seems to take an inordinate amount of time to refresh the Hubtivity and to navigate within Hubpages.....is it just me?

    1. profile image59
      badcompany99posted 7 years ago in reply to this

      Just you Slow Boy smile

      1. R. Blue profile image60
        R. Blueposted 7 years ago in reply to this

        Thanks for your support BC...I know I can count on you... :-)

    2. alekhouse profile image82
      alekhouseposted 7 years ago in reply to this

      No, it's not just you. I've been having the same experience

    3. nyliram profile image60
      nyliramposted 7 years ago in reply to this

      It's terible at the moment, and is just on Hubpages, as other sites are way quicker. I have taken over 5 minutes just to get here.

  2. RGraf profile image84
    RGrafposted 7 years ago

    I've noticed it, too.  But assumed it was on my side.  It takes a long time to process comments and publications take much longer.

  3. soni2006 profile image46
    soni2006posted 7 years ago

    no it is not just you. It is happening with me too.

  4. TamCor profile image79
    TamCorposted 7 years ago

    Here, too...at first we thought it was Internet Explorer, so we checked Mozilla...same problem.

  5. R. Blue profile image60
    R. Blueposted 7 years ago

    I thought it was just my computer...but it's slow on my laptop at home too....think all that hubchallenge stuff damaged the system????   Overload???

  6. soni2006 profile image46
    soni2006posted 7 years ago

    Yes I also think that hubpages servers are overloaded. I think there will be a downtime in the upcoming days and hubpages staff will increase their capacity to overcome this problem. Lets wait for them....

    1. R. Blue profile image60
      R. Blueposted 7 years ago in reply to this

        Nah....thats no fun...lets chastise them severely in the forums...oh wait...I see my scores dropping as I type!!!

      1. R. Blue profile image60
        R. Blueposted 7 years ago in reply to this

        Now I notice it's even getting posts out of order!!

        1. RGraf profile image84
          RGrafposted 7 years ago in reply to this

          Oh, good.  I'm not going blind.  I thought my eyes needed checking.  I posted a comment and a few minutes later (maybe five) posted another one to a different hub.  The hubtivity section said that I posted the first one last.

          1. soni2006 profile image46
            soni2006posted 7 years ago in reply to this

            For me, sometimes when I give answer to a visitor's comment on my hub, it takes very long time and then when I press the submit button twice or thrice, the comment appears two or three times. Then I usually delete the two comments and keep just one..... Has it happened with anyone else?

  7. Uninvited Writer profile image82
    Uninvited Writerposted 7 years ago

    Yes, I was trying to write a Hub and it's very slow. It ate a lot of my tags first and didn't show my template correctly. It's fixed now but still running slowly.

  8. soni2006 profile image46
    soni2006posted 7 years ago

    Everything is fine for me now. It sometimes happens in between and then for sometime it is okay.

  9. Ms Chievous profile image81
    Ms Chievousposted 7 years ago

    Yes it is sooo slow for me.  I think I even lost a piece of a hub I was creting.  It has been like this since last night!

    1. profile image0
      \Brenda Scullyposted 7 years ago in reply to this

      you lost the a in creting too if you dont mind me mentioning it..... sorry I could not resist

  10. Eaglekiwi profile image74
    Eaglekiwiposted 7 years ago

    Yes seems slow and different.
    My score was humming along nicely tween 95-99 and kept dropping and stayed dropped ,despite publishing and being active.
    Cant figure it at all.

    Here another thing I was curious about ,maybe you guys know
    If traffic is really good one day ,maybe even two , then drops off ,I dont really get that part .
    I mean if a particular hub is good wont it stablise ,rather than hit extremes? double red arrows ,then blip blue.
    The reason I was thinking it should remain stable is because traffic is moving 24/7, and not just our individual time zones.
    Sorry if I got it all wrong , just one of those , "why is that" thoughts. smile

    1. R. Blue profile image60
      R. Blueposted 7 years ago in reply to this

      If anyone could answer those questions I'd like to know myself....personally I think Hubpages is just screwing with us.  Conspiracy theory.

  11. frogdropping profile image86
    frogdroppingposted 7 years ago

    Don't listen to them R.Blue.

    It's you.

  12. Cris A profile image60
    Cris Aposted 7 years ago

    Here, here...while we wait it out cool


        http://www.msgr.ca/msgr-10/Tim%20Horton%20pot%20of%20coffee%20animated.gif             http://www.saveonfags.com/product_images/p/marlboro_lights__87255.gif

    1. Eaglekiwi profile image74
      Eaglekiwiposted 7 years ago in reply to this

      ohh yea ...love it smile

  13. frogdropping profile image86
    frogdroppingposted 7 years ago

    Nice one Cris.

    *smokin' and chuggin'*

  14. Lady Guinevere profile image62
    Lady Guinevereposted 7 years ago

    yep it is slow!

  15. Cris A profile image60
    Cris Aposted 7 years ago

    @FD

    I'm not surprised you're the first one on the line! Hopping does have its advantages over walking doesn't it? cool

  16. mayhmong profile image73
    mayhmongposted 7 years ago

    I think everybody is brain dead from the 30 day hub challenge.

    1. R. Blue profile image60
      R. Blueposted 7 years ago in reply to this

      Hey May....we did a hubjacking on my new hub "Tittilating Boobs" last night.....wish you'd been there.

      1. mayhmong profile image73
        mayhmongposted 7 years ago in reply to this

        Daaaagoneit!

  17. Bard of Ely profile image88
    Bard of Elyposted 7 years ago

    Yes, it is taking ages to load pages and also my latest hubs are not getting any traffic statistics so are staying with really low figures!

  18. spiderpam profile image59
    spiderpamposted 7 years ago

    Yea, something wierd is going on.

  19. Eaglekiwi profile image74
    Eaglekiwiposted 7 years ago

    thanks for the coffee cris ..mmmm..is that Cuban ,delish smile

  20. Eaglekiwi profile image74
    Eaglekiwiposted 7 years ago

    Man this is sloooooow...someone whip down to the engine room , maybe they need jumper cables...

  21. Humble Servant profile image59
    Humble Servantposted 7 years ago

    Yes I think it is slow at times!

  22. Mrvoodoo profile image59
    Mrvoodooposted 7 years ago

    Anybody else noticed that YouTube videos are not showing in their hubs?

    1. Eaglekiwi profile image74
      Eaglekiwiposted 7 years ago in reply to this

      mines working ( so far ) ok, MrV

      1. Mrvoodoo profile image59
        Mrvoodooposted 7 years ago in reply to this

        Thanks EK, must just be me then, the YouTube spaces on all my hubs are empty.  Think I'll hold off tinkering until HP gets back to normal and hope for the best.

  23. Eaglekiwi profile image74
    Eaglekiwiposted 7 years ago

    Hey MrV
    I just checked your ghostie hub and the youtube vid is working A-OK! ,must be some glitch ,but least ya knows they are up n runnin smile ( maybe the wee gremlins is being naughty)...lol

    1. Mrvoodoo profile image59
      Mrvoodooposted 7 years ago in reply to this

      Thanks EK, no more chicken for those pesky gremlins, I've told them about eating after midnight.  Strange that they're not working for me, but good to know others can still see them.  Many thanks, much appreciated. big_smile

      1. Eaglekiwi profile image74
        Eaglekiwiposted 7 years ago in reply to this

        yer welcome smile

  24. profile image0
    Janettaposted 7 years ago

    mine isn't slow--just having trouble loading when I try to edit hubs and then I keep getting error messages sad

  25. GeneriqueMedia profile image60
    GeneriqueMediaposted 7 years ago

    I often wonder what the HP server farm most look like...and how many colocation facilities they have?

    1. Mrvoodoo profile image59
      Mrvoodooposted 7 years ago in reply to this

      I wonder that myself sometimes, and then I wonder what colocation facilities are? big_smile

      1. Eaglekiwi profile image74
        Eaglekiwiposted 7 years ago in reply to this

        thats wude isnt it lol

        1. Mrvoodoo profile image59
          Mrvoodooposted 7 years ago in reply to this

          lol, only one way too find out, Google here I come. smile

          1. Eaglekiwi profile image74
            Eaglekiwiposted 7 years ago in reply to this

            lol
            my new word is 'fusty' smile

            1. Mrvoodoo profile image59
              Mrvoodooposted 7 years ago in reply to this

              'Smelling of mildew and decay' lol, as far as new words go, that's a good one.

              If you like Fusty you may also like 'Musty' - Saturated with dust and stale odors, nice! big_smile

              1. Eaglekiwi profile image74
                Eaglekiwiposted 7 years ago in reply to this

                I knew musty , but never knew fusty , damn they are really the same thing , an I thought I was onto somethin...lol

                1. R. Blue profile image60
                  R. Blueposted 7 years ago in reply to this

                    Me....I'm just Crusty

  26. R. Blue profile image60
    R. Blueposted 7 years ago

    I finally got an update on page views....but scores havent changed

  27. Dolores Monet profile image92
    Dolores Monetposted 7 years ago

    Drat! I am here wandering around reading stuff and it's taking forever to bring anything up. This is 7 hours into the slowness.

  28. Dolores Monet profile image92
    Dolores Monetposted 7 years ago

    Am back. Noticed something odd in new hubs. One hub seemed interesting so checked it out. The new hub rated 50. But when I opened it, there were 4 small unlabeled pictures of I don't know what. No writing. A big zero. That can't be right.

  29. DennisBarker profile image60
    DennisBarkerposted 7 years ago

    slow response rate is a familar issue from my time at ecademy...the popularity of the site combined with scalability of servers is probably the issue although i dont claim any technicalknowledge...

    chrome browser seems to be responding well, and I'm using mobile broadband from the uk if that makes a difference.

  30. girly_girl09 profile image75
    girly_girl09posted 7 years ago

    I wonder if this is why my earnings are WAY down today? Are the ads not loading or something? I've only made .50 cents! Typically at this point in the day I've made around $4...something is really weird...I've been earning really steady the last 2 weeks so to have a day like this is really weird. I hope it's just a fluke and is attributed to the site being slow today.

    Anyone else see a decrease in earnings?

    1. BristolBoy profile image82
      BristolBoyposted 7 years ago in reply to this

      No.  If anything I have seen an increase in earnings!  Similar number of Adsense impressions/clicks as normal, slightly increased value per click.

  31. profile image0
    wordscribe41posted 7 years ago

    I'm still having issues, as well.  Very slow day.  Traffic stats haven't moved in hours again.  It moved earlier today, but stopped again.  It seems odd it would affect earnings, though...

  32. BristolBoy profile image82
    BristolBoyposted 7 years ago

    My traffic stats aren't changing as often as normal.  For me the website is if anything faster than normal, but then I am in the UK like DennisBarker.  Also I am using Opera browser which may make a difference.

  33. girly_girl09 profile image75
    girly_girl09posted 7 years ago

    Well I'm glad your earnings are up! lol I've gotten very few clicks...maybe they'll come later tonight..really weird!

  34. manlypoetryman profile image71
    manlypoetrymanposted 7 years ago

    Good to know I wasn't the only one who had things running slow on hubpages...I was thinking it had to do something my computer. Still...that conspiracy theory that R. Blue proposed earlier might have merit. I'm going to be on the look out for extra UFO activity in stratosphere tonight just to be on the safe side...NA NU, NA NU!

  35. Dame Scribe profile image59
    Dame Scribeposted 7 years ago

    My load rate seems ok after I clear out my history and cache stuff hmm if I don't ...then yes, everything seems to take hourrrrrrrrrs to load tongue lol

 
working