jump to last post 1-19 of 19 discussions (23 posts)

Text Box Issues

  1. Stacie Naczelnik profile image88
    Stacie Naczelnikposted 9 years ago

    Is anyone else having issues tonight?  When I save anything in a text box, it doesn't save.  The box remains empty.  I've tried it a few times, but nothing will work.  I always use Firefox.

  2. baileyedwards55 profile image61
    baileyedwards55posted 9 years ago

    I'm having trouble too. I just joined. I am able to click save now and it goes back to the site but it doesn't publish. Keeps saying it can't. It's sad this isn't going well when I just got started.

  3. Denmarkguy profile image96
    Denmarkguyposted 9 years ago

    Along similar lines (well, at least "text box issues"), when you highlight a line of text to format it as a "header," why does the font of the ENTIRE article change from the default (looks like Arial) to Trebuchet? From here, that looks like whatever generates the HTML is omitting a closing "font" tag.

  4. Stacie Naczelnik profile image88
    Stacie Naczelnikposted 9 years ago

    So, I tried in Internet Explorer, but it isn't working there either.

  5. College politico profile image60
    College politicoposted 9 years ago

    Im also having the same kinds of problems... hope its fixed soon.

  6. helenathegreat profile image85
    helenathegreatposted 9 years ago

    I just edited the same text box twice, and when I hit "done editing" (it's not published yet), the text disappeared.  Very frustrating!!

    1. Lissie profile image84
      Lissieposted 9 years ago in reply to this

      Exactly the same problem - saved several text boxes - all OK, loaded some photos rearranged the modules all OK - hit done editing - the last 1/2hr's work disappeared  NOT HAPPY  Note its just the text boxes that are gone photos and other modules are fine

  7. College politico profile image60
    College politicoposted 9 years ago

    I hope they fix this soon I really want to get my second hub up and running...

  8. mgwhite profile image50
    mgwhiteposted 9 years ago

    I just had the same problem.

  9. MM Del Rosario profile image81
    MM Del Rosarioposted 9 years ago

    I should have check and read the forum before I started my hub..
    .lost my text capsule ...!!!  but the pictures stay... my half an hour work --all gone.....

  10. Isabella Snow profile image88
    Isabella Snowposted 9 years ago

    Just happened to me when editing a hub.

    Video and photos are fine, text is not saving.

  11. Kenny Wordsmith profile image82
    Kenny Wordsmithposted 9 years ago

    I lost almost an entire hub this afternoon. I hereby resolve to finish all my work in docs offline, and then upload. That way, I'll lose only the formatting.
    What, I was supposed to work that way? I'm such a baby, but I'm learning.

    1. Lissie profile image84
      Lissieposted 9 years ago in reply to this

      Its really a good idea - just do not bother with any formating because none of it will come accross when you cut and paste .

  12. Isabella Snow profile image88
    Isabella Snowposted 9 years ago

    Thats definitely the way to go, Kenny! Everyone should be saving all of their text.

  13. Lissie profile image84
    Lissieposted 9 years ago

    It appears to be a universal problem - the only new hub in the last few hours have been either blank or photos only

  14. Brandy Owens profile image61
    Brandy Owensposted 9 years ago

    I'm having the same problem, and have tried making more than one hub to see if it was due to trying to fulfill a request. I only skimmed this thread, so I'm sorry if anyone already responded to this question, but: does anyone know what's wrong with it and how to fix it?

  15. Isabella Snow profile image88
    Isabella Snowposted 9 years ago

    As I said in the other thread, its clearly a glitch that cant be resolved by one of us, and we'll just to have put creating new hubs on hold until Paul or someone sees this.

    Im quite sure he's not awake at the moment, its very early in California right now.. lets give him a chance to wake up smile

    Im sure he'll fix it as soon as he knows about it.

  16. pauldeeds profile image
    59
    pauldeedsposted 9 years ago

    The problem is fixed, sorry about that everyone.

    1. Stacie Naczelnik profile image88
      Stacie Naczelnikposted 9 years ago in reply to this

      Thanks for jumping on it so quickly Paul!  Are you up before the roosters?

      1. pauldeeds profile image
        59
        pauldeedsposted 9 years ago in reply to this

        My wife is a school teacher and has to be out the door by 6:30am, so I get woken up pretty early.  I just wish I had noticed the problem last night before I went to bed.

  17. Kenny Wordsmith profile image82
    Kenny Wordsmithposted 9 years ago

    Thanks, Paul, it's okay now! Yay!
    But for every disadvantage there's an advantage. I learnt to finish my hubs offline today!

  18. College politico profile image60
    College politicoposted 9 years ago

    Thanks for fixing the problem!

  19. relache profile image88
    relacheposted 9 years ago

    I didn't have text box problems before, but I'm having them now.  When I try to edit my content, parts of it won't show but when you then save the text box, the old text is still there, along with the new changes.

 
working