jump to last post 1-5 of 5 discussions (6 posts)

Can't Create Hubs or Edit Them

  1. Isabella Snow profile image88
    Isabella Snowposted 7 years ago

    For some bizarre reason I can't create hubs in FF on an iMac with OS X -- which is where I always make them. I can get to the point where you click to say you agree not to copy, etc, but then after that I get a "something went wrong" error and the page is entirely GRAY and blank.

    I did manage to create one in Safari but it published wonky and had to be edited, but at least I can edit.

    I can do everything else in FF just fine on the HP site (am using it now), can view hubs, etc, but not create or edit.

    (And it's not a cache, cookie or anything else that might require refreshing it.)

    1. pauldeeds profile image
      61
      pauldeedsposted 7 years ago in reply to this

      We haven't changed a thing, and it worked ok from here.  So, it is likely to be something that is localized to your machine or your internet connection.

  2. Maddie Ruud profile image82
    Maddie Ruudposted 7 years ago

    Neither Paul nor I can duplicate this...

  3. Isabella Snow profile image88
    Isabella Snowposted 7 years ago

    Ok, I'll reboot but other than that don't know what else I can do...

  4. relache profile image88
    relacheposted 7 years ago

    You might want to deinstall and reinstall what's not working correctly software-wise...

  5. Isabella Snow profile image88
    Isabella Snowposted 7 years ago

    Onyx fixed whatever it was. Thanks all!

 
working