jump to last post 1-2 of 2 discussions (6 posts)

error in printing

  1. emdi profile image73
    emdiposted 7 years ago

    have you ever tried to print one of your hub? I did so. At the last page there is a message  printed "working" with some sign in the front. Please print one of your own hub and check the last page of the pdf generated.

  2. larryfreeman profile image87
    larryfreemanposted 7 years ago

    Hi emdi,

    I tested printing using Firefox on Windows Vista.  There was no problem for me on the last page of the pdf.

    Does this happen every time or just some times?

    Also, which browser/operating system are you using?

    Thanks,

    -Larry

    1. emdi profile image73
      emdiposted 7 years ago in reply to this

      It was there in all the pdfs I took. I am using chrome.

      1. emdi profile image73
        emdiposted 7 years ago in reply to this

        I use windows XP

        1. larryfreeman profile image87
          larryfreemanposted 7 years ago in reply to this

          Hi emdi,

          I tested printing on Chrome on Windows XP and the pdf was created fine.

          Which of your hubs did you have problems with printing?

          -Larry

          1. emdi profile image73
            emdiposted 7 years ago in reply to this

            Hi Larry,

            Thanks for replying. I have problem with all hubs. I can get all the data in the hub in pdf format, the only problem is there is small sign in the end of the pdf, written, "working" as if the process has not been completed. I waited for long before I clicked get pdf, but the problem still there.

 
working