jump to last post 1-50 of 58 discussions (97 posts)

Is anyone else having trouble accessing their own hubs?

  1. Aya Katz profile image89
    Aya Katzposted 7 years ago

    This morning, I had a comment on one of my hubs to moderate. I approved the comment, and then I clicked on the hub name to go answer it, but my hub would not come up on the screen, even though the correct URL appeared in the browser. I tried accessing the hub from my profile and from statistics, and the same thing happened.

    I then tried reaching some of my other hubs, and it was all the same. They were inaccessible, though the URL was correct.

    1. MayberryNC profile image80
      MayberryNCposted 7 years ago in reply to this

      I'm having the same problem.

    2. jamesmdougherty profile image60
      jamesmdoughertyposted 7 years ago in reply to this

      I'm having the same problem as well.  I was hoping to find an answer on this but it appears others are having the same problem.

  2. rebekahELLE profile image91
    rebekahELLEposted 7 years ago

    hmmm, I just saw another post saying the same and now I just checked and I can't get in either.

  3. Veronica Allen profile image84
    Veronica Allenposted 7 years ago

    I'm having the same problem.

  4. rebekahELLE profile image91
    rebekahELLEposted 7 years ago

    it looks really strange...
    just a lot of code on top.

  5. Whitney05 profile image64
    Whitney05posted 7 years ago

    there are 2 other threads on this. Let's keep it together on one.

    http://hubpages.com/forum/topic/26837 (picture of error)
    http://hubpages.com/forum/topic/26838

  6. Aya Katz profile image89
    Aya Katzposted 7 years ago

    Whitney, when I started this thread, there were no others. I'm a slow writer, so I guess it took me two minutes to compose the message!

  7. febriedethan profile image65
    febriedethanposted 7 years ago

    I'm having the same problem, I can't get access to my hub, but if I open it in sign out position, I can get in easily.

    Please help, thank you

  8. Jane@CM profile image59
    Jane@CMposted 7 years ago

    Add me to the list, I can't view my hubs either.

  9. Jerilee Wei profile image93
    Jerilee Weiposted 7 years ago

    Same here, way up in the top is in the gray is some tiny writing on the right hand side that I'd have to put my contacts in to read.

  10. VanessaO profile image60
    VanessaOposted 7 years ago

    Does This Look Familiar?

    a:5:{s:6:"google";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:0:"";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:6:"amazon";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:0:"";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:4:"ebay";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:0:"";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:3:"ypn";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:0:"";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}s:7:"kontera";a:4:{s:12:"author_share";i:60;s:12:"author_token";s:0:"";s:21:"authorAffiliate_share";i:60;s:21:"authorAffiliate_token";s:0:"";}} -|-^-|-

    1. Rochelle Frank profile image89
      Rochelle Frankposted 7 years ago in reply to this

      Yes-- me too , something very similar and no hub.

  11. jiberish profile image78
    jiberishposted 7 years ago

    Same problem here!

  12. 0
    Denno66posted 7 years ago

    Yeah, what the heck?

  13. soni2006 profile image45
    soni2006posted 7 years ago

    I have got the same problem, don't know why????

  14. Lisa HW profile image81
    Lisa HWposted 7 years ago

    Same here, although I can barely see the code because the page just looks gray, white, and then a lot of gray.  If I look more carefully I can see the code through the gray across the top.

  15. Aya Katz profile image89
    Aya Katzposted 7 years ago

    Lisa, that's how I see it, too!

  16. 0
    Denno66posted 7 years ago

    How about posting a new hub, anyone know if it goes through as well?

    1. Tatjana-Mihaela profile image87
      Tatjana-Mihaelaposted 7 years ago in reply to this

      Not possible !

      1. 0
        Denno66posted 7 years ago in reply to this

        Ugh. I thought so. Thanks.

  17. soni2006 profile image45
    soni2006posted 7 years ago

    New update - follow this link:

    http://hubpages.com/my/traffic_source

    it is also not viewable.

    1. Dame Scribe profile image61
      Dame Scribeposted 7 years ago in reply to this

      yeah yikes HP got a bug? should we be afeared? I will need some kleenex tongue

  18. NaomiR profile image84
    NaomiRposted 7 years ago

    I'm having problems, too. There must be something up with the site.

  19. Bard of Ely profile image87
    Bard of Elyposted 7 years ago

    Yes, mine are messed up too - well at least two recent ones that I have tried are!

  20. Aya Katz profile image89
    Aya Katzposted 7 years ago

    Nicomp is still managing to moderate and answer comments on his hubs. He must know something we don't!

  21. Tammy Lochmann profile image85
    Tammy Lochmannposted 7 years ago

    whew I thought I had gotten kicked out.  I can't see my hubs either.  Any solution yet?

    1. soni2006 profile image45
      soni2006posted 7 years ago in reply to this

      Not yet Tammy but let's wait and see.

  22. Tatjana-Mihaela profile image87
    Tatjana-Mihaelaposted 7 years ago

    Reporting the same problem....

  23. Tatjana-Mihaela profile image87
    Tatjana-Mihaelaposted 7 years ago

    Reporting the same problem....

  24. Paul Julian profile image61
    Paul Julianposted 7 years ago

    I'm in the same boat.

  25. tantrum profile image60
    tantrumposted 7 years ago

    Nobody in hubpages team  gave an answer ???
    Where are they ??

    1. 0
      Justine76posted 7 years ago in reply to this

      maybe on one of the ohter threads. I am sure they are aware of the problem and working on it. I am so happy its not my job!!
      how are ya tantrum?

      1. tantrum profile image60
        tantrumposted 7 years ago in reply to this

        i'm OK ! smile.
        I hope they fix this fast
        I have 4 hubs to edit sad

        1. Rochelle Frank profile image89
          Rochelle Frankposted 7 years ago in reply to this

          It could be at least an hour--- just a guess--, because it is not yet 7 a.m. at the HubPages office in San Francisco.

          1. soni2006 profile image45
            soni2006posted 7 years ago in reply to this

            I think it will take more than a hour in fixing it.

            1. Rochelle Frank profile image89
              Rochelle Frankposted 7 years ago in reply to this

              I think so, too. What I was saying is: It is early on this side of the world. They are not in yet smile

        2. rebekahELLE profile image91
          rebekahELLEposted 7 years ago in reply to this

          if you go to your account page and enter 'edit' this way, you can edit your hubs.

          1. Rochelle Frank profile image89
            Rochelle Frankposted 7 years ago in reply to this

            Now that's interesting. That works for me, too. But I would hesitate to do editing  while it is this way.
            And you can't see or reply to comments in the edit mode.

            1. tantrum profile image60
              tantrumposted 7 years ago in reply to this

              Yes! but it's working weird anyway
              I'm not doing anything

  26. Rochelle Frank profile image89
    Rochelle Frankposted 7 years ago

    I was just about to e-mail the hubteam--  I saw my hubs about a 1/2 hour ago, but now they are gone as others have described.
    It is only 6:46 a.m. over here on the W coast of America-- so it might be a little while before they can fix it.

  27. 0
    Justine76posted 7 years ago

    ive seen simialr problems on other site, Im sure they will get it fixed.

  28. Bard of Ely profile image87
    Bard of Elyposted 7 years ago

    If I sign out I see that my hubs are OK but if I sign back in they become unable to be viewed!

    1. soni2006 profile image45
      soni2006posted 7 years ago in reply to this

      Yeah same here......

    2. Rochelle Frank profile image89
      Rochelle Frankposted 7 years ago in reply to this

      Now that is interesting.  So we are all still making money smile

  29. compu-smart profile image81
    compu-smartposted 7 years ago

    I also cannot view or edit my hubs but can view other hubs on!

  30. dohn121 profile image87
    dohn121posted 7 years ago

    This is very frustrating sad

  31. emievil profile image84
    emievilposted 7 years ago

    First the strong earthquake less than an hour ago and now this sad

    1. 0
      Denno66posted 7 years ago in reply to this

      huh?

      1. emievil profile image84
        emievilposted 7 years ago in reply to this

        Over an hour ago, we experienced a strong earthquake. Was able to access my hubs before that but after it, these posts started cropping up.

        1. 0
          Denno66posted 7 years ago in reply to this

          Oh my god, that's horrible!

          1. emievil profile image84
            emievilposted 7 years ago in reply to this

            Yep. Shook me up. I can hear rattling sounds from the nearby rooftop plus everything was just swaying sad.

            1. 0
              Denno66posted 7 years ago in reply to this

              Glad to hear that you're alright though. That had to be scary, to say the least. smile

  32. compu-smart profile image81
    compu-smartposted 7 years ago

    Good news!!

    I am using opera browser and can now access and am editing my hub!!
    can you too!? smile

    1. emievil profile image84
      emievilposted 7 years ago in reply to this

      I can edit my hub too but when I click the "Done Editing" button, it goes back to those strange letters and numbers again.

      1. compu-smart profile image81
        compu-smartposted 7 years ago in reply to this

        Hmmm. Mine too!sad Plus, Chrome browser is the worse browser to use with hubpages in my experience!!

  33. Tammy Lochmann profile image85
    Tammy Lochmannposted 7 years ago

    I can see mine now

  34. Tammy Lochmann profile image85
    Tammy Lochmannposted 7 years ago

    whoops spoke too soon can't see them again sorry all

  35. Helen Cater profile image59
    Helen Caterposted 7 years ago

    Never a dull moment here at Hubpages!!

  36. compu-smart profile image81
    compu-smartposted 7 years ago

    I have just managed to edit some of hub successfully by using Opera with a few glitches.. when i clicked done editing the page goes blank..I then return to the page and the edits i made were recorded, so will now continue with the same procedure on other text capsules! wink

  37. NotMyself profile image60
    NotMyselfposted 7 years ago

    Ditto everyone! I just was going to start a forum--at least I am not the only one =} Oh, good morning everyone!

  38. Luciendasky profile image75
    Luciendaskyposted 7 years ago

    yes ! I am! I didn't know about this thread so I opened another... ok... I will read what you all have to say smile

  39. fortunerep profile image59
    fortunerepposted 7 years ago

    same problem here, thanks dohn121 for the comment!!

    dori

  40. NGRIA Bassett profile image60
    NGRIA Bassettposted 7 years ago

    Also cant access hubs.

  41. compu-smart profile image81
    compu-smartposted 7 years ago

    i CAN NOW ACCESS HUBS WITH K-MELEON, FIRFOX AND OPERA BROWSER SO ALL SHOULD BE OK!smile

    1. emievil profile image84
      emievilposted 7 years ago in reply to this

      Me too smile

      1. tantrum profile image60
        tantrumposted 7 years ago in reply to this

        It's back to normal !
        It seems... Maybe we should wait a little bit more.

  42. john guilfoyle profile image60
    john guilfoyleposted 7 years ago

    i got a "sight is down for maintenance, check back in a few minutes..."

  43. pauldeeds profile image
    61
    pauldeedsposted 7 years ago

    We lost a database server about an hour ago, we've completed the switch over to the backup.  Everything should be back to normal now, although there is a chance the traffic stats may be a little out of sync.  If so, it will take some time to recalculate them all.

    1. emievil profile image84
      emievilposted 7 years ago in reply to this

      Thanks Paul.

    2. soni2006 profile image45
      soni2006posted 7 years ago in reply to this

      Thanks a lot for your immediate response, you are always there....

    3. NotMyself profile image60
      NotMyselfposted 7 years ago in reply to this

      w00t!

    4. Lily Rose profile image84
      Lily Roseposted 7 years ago in reply to this

      Whew!

    5. Aya Katz profile image89
      Aya Katzposted 7 years ago in reply to this

      Thanks, PaulDeeds!

    6. WordPlay profile image80
      WordPlayposted 7 years ago in reply to this

      I'm still having a problem with viewing images if there are more than one in a capsule. I can see all the images if I'm logged in but not if I'm logged out. Only the first one in the capsule is viewable if I'm logged out. I assume that's what site visitors see too.

      For example, this hub should have three sets of scrapbook paper images (10 images in the first capsule, 10 in the second and five in the last), instead of just three images: http://hubpages.com/hub/christmas-scrapbook-paper

      1. pauldeeds profile image
        61
        pauldeedsposted 7 years ago in reply to this

        I'm seeing all the images, is anyone else having trouble seeing them?  I think this may be localized to your network WordPlay.

        1. WordPlay profile image80
          WordPlayposted 7 years ago in reply to this

          Thanks, Paul. Just to verify, were you logged in when you saw them? Because they can be seen just fine that way. It's only when you're logged out that they can't be seen.

          1. pauldeeds profile image
            61
            pauldeedsposted 7 years ago in reply to this

            I see the problem now.  It should be fixed sometime tomorrow.  Thanks for letting us know about it!

            1. WordPlay profile image80
              WordPlayposted 7 years ago in reply to this

              Excellent. Thanks! smile

    7. Len Cannon profile image86
      Len Cannonposted 7 years ago in reply to this

      Haha oh, good. I was going to ask why I lost 40$ of my traffic in one hour.

  44. soni2006 profile image45
    soni2006posted 7 years ago

    HUBPAGES RELOADED - My hubs are back to life.

  45. compu-smart profile image81
    compu-smartposted 7 years ago

    Thanks for the confirmation Paul, and hope things were not too problamtic your end!
    I did say and knew it would be just a temporary problem and glad to see alls back to life;)

  46. Jane@CM profile image59
    Jane@CMposted 7 years ago

    Thanks Paul!

  47. 0
    shinujohn2008posted 7 years ago

    Thanks

  48. Rochelle Frank profile image89
    Rochelle Frankposted 7 years ago

    Thank you, HP smile

  49. rebekahELLE profile image91
    rebekahELLEposted 7 years ago

    big_smile

  50. weblog profile image59
    weblogposted 7 years ago

    Thank you team!

 
working