jump to last post 1-11 of 11 discussions (18 posts)

Error when publishing

  1. CounselorKay profile image61
    CounselorKayposted 7 years ago

    This is my very first time here.  I created a page tonight to try it out.  When I went to "publish" the message I receive in the lower left hand corner of the page reads "Error." 

    What is happening?  Do I need to do something further prior to publishing?

    1. mistywild profile image62
      mistywildposted 7 years ago in reply to this

      Same here sad

      1. Robuck4 profile image57
        Robuck4posted 7 years ago in reply to this

        me too.

      2. mistywild profile image62
        mistywildposted 7 years ago in reply to this

        I think it's just an error, I'm sure it's been reported to the whoevers and will be working soon, make sure you save your hub (save unpublished) and you will not lose it, you can just publish it when they fix they error. Welcome to hubpages. What was your article on?

  2. CounselorKay profile image61
    CounselorKayposted 7 years ago

    I am a college consultant, so I thought I would write something on the college application and research process.  Very easy read with helpful links.

    1. mistywild profile image62
      mistywildposted 7 years ago in reply to this

      That will go over great on here! Just be patient with the technical issue, as long as you haven't lost it you can publish it at anytime, it can also help your score... or so I hear.

  3. mistywild profile image62
    mistywildposted 7 years ago

    Try it now, I just got mine published.

    1. 0
      lynnechandlerposted 7 years ago in reply to this

      Nope mine is still not publishing.

  4. wsp2469 profile image59
    wsp2469posted 7 years ago

    This happens sometimes.  It has happened to me in the past.

  5. relache profile image87
    relacheposted 7 years ago

    There seems to be a systemic problem with publishing,

    http://hubpages.com/forum/4

  6. 0
    Crazdwriterposted 7 years ago

    Hope it gets fixed for you guys. so glad I decided against the hub at the moment.

    1. mistywild profile image62
      mistywildposted 7 years ago in reply to this

      I got lucky and got mine published big_smile

  7. wsp2469 profile image59
    wsp2469posted 7 years ago
  8. pauldeeds profile image
    61
    pauldeedsposted 7 years ago

    We're looking into the problem.  It appears to only affect Internet Explorer users, so if you have another browser handy you might try it (for instance Firefox, Chrome, or Opera).

    1. Robuck4 profile image57
      Robuck4posted 7 years ago in reply to this

      Thanks Paul.Just tried it through AOL and it doesn't seem towork there either.

  9. 0
    Crazdwriterposted 7 years ago

    oo thanks Paul I hope you guys figure it out smile good luck!

  10. 0
    Crazdwriterposted 7 years ago

    I understand now...our computers don't like any of is tonight...that or the net doesn't like us lol

  11. wsp2469 profile image59
    wsp2469posted 7 years ago

    I have only had it happen to me once and my boss' laptop--which is what I've been using for the past month or so--has Mozilla Firefox.
    Maybe that's why it was no problem to publish THIS latest hub:
    http://hubpages.com/hub/SHIT-Some-Hip-I … -Things-17

 
working