jump to last post 1-3 of 3 discussions (6 posts)

Comments disappearing

  1. William R. Wilson profile image59
    William R. Wilsonposted 7 years ago

    I've lost two comments today.  I've been trying to respond to comments on my own hubs.  I type the comment and hit the button, as normal, and then the comment disappears. 

    This is getting annoying.  I've also been having trouble with hubpages coming up all weekend.  I get a message from my browser:  "The server at Hubpages is taking too long to respond".

    I hope this gets fixed soon?

    1. shazwellyn profile image82
      shazwellynposted 7 years ago in reply to this

      ive found that if you just hit the back button the comment remains.  You just then re submit and all should be well. 

      Maybe they are suffering with slow servers today... too many hubbers and not enough time! hehehe x

      1. William R. Wilson profile image59
        William R. Wilsonposted 7 years ago in reply to this

        I will try the trick with the back button!  Thanks.

        I hope that I'm not missing some comments from readers though.

        1. shazwellyn profile image82
          shazwellynposted 7 years ago in reply to this

          No I wouldnt think so.  Their comments are already logged or you wouldnt have viewed them!x

  2. Sufidreamer profile image81
    Sufidreamerposted 7 years ago

    I have been having that problem, too, William - I thought that it was just my dodgy internet connection, although other web pages open perfectly well.

    Annoying when you are trying to upload a Hub!

  3. Animal World profile image81
    Animal Worldposted 7 years ago

    Hey that happens to me somtimes too,.. What I do is clear out my browser cookies and refresh/reboot my computor then all is good.

 
working