jump to last post 1-7 of 7 discussions (16 posts)

trying to post videos

  1. 0
    jkbensenposted 6 years ago

    None of my videos I posted are playing. Are they working for you? How do I fix the problem?

    1. rebekahELLE profile image91
      rebekahELLEposted 6 years ago in reply to this

      where are they from? does it say embedding disabled?

      sometimes it works to click on the bottom start arrow instead of the arrow in the middle of the screen. I don't know why.

  2. rebekahELLE profile image91
    rebekahELLEposted 6 years ago

    I looked at your latest hubs and your videos are working fine. smile

    1. 0
      jkbensenposted 6 years ago in reply to this

      Thanks so much for the help... I will check it out soon.

      1. 0
        jkbensenposted 6 years ago in reply to this

        No its is still not working for me. The video does not say anything about the embed being disabled. I dont know what  to do...

        1. Faybe Bay profile image82
          Faybe Bayposted 6 years ago in reply to this

          Which one I just went and it worked fine. Are you in edit mode, I have not tried to play them in edit mode on any of mine.

        2. rebekahELLE profile image91
          rebekahELLEposted 6 years ago in reply to this

          maybe shut down and restart your computer?

  3. 0
    china manposted 6 years ago

    Can I post up video directly from my computer or does it already have to be online in Youtube or somewhere ?

    1. rebekahELLE profile image91
      rebekahELLEposted 6 years ago in reply to this

      http://hubpages.com/guide/hubtool/capsules

      videos can be used from
      youtube
      google
      metacafe
      revver

      1. 0
        china manposted 6 years ago in reply to this

        thank you - it seems so much nicer asking and getting a real answer - than wandering about those cold dusty help pages smile

  4. flread45 profile image82
    flread45posted 6 years ago

    My video's are not working either,so must be a problem with Hubpages....

    1. 0
      jkbensenposted 6 years ago in reply to this

      Thank You atleast now I know that I am not the only person with this problem.

  5. 0
    jkbensenposted 6 years ago

    Hubpages really needs to fix this problem because I need to see my videos! Now the page wont even come up for me and my girlfriend has installed all new updated stuff for the video to come up and I can see youtube videos. Just not on hubpages.

  6. 0
    jkbensenposted 6 years ago

    Im going to see if I can view others videos...

  7. rebekahELLE profile image91
    rebekahELLEposted 6 years ago

    jk, my videos are working and I can see and hear yours as well.

    the way to report a problem is to post the exact problem you are having in the Report a Problem or Suggest a New Feature forum.

    don't know how else to help. hmm
    good luck! I'm sure it will be resolved.

    1. 0
      jkbensenposted 6 years ago in reply to this

      Thank You

 
working