jump to last post 1-50 of 65 discussions (93 posts)

Enter the Helpful Health Hubs Contest

  1. darkside profile image81
    darksideposted 7 years ago

    I see this on my account page

    http://x.hubpages.com/x/promos/hhh_my_account_banner.gif

    And apart from the fact that it goes to a page which doesn't explain what this competition is none of the links in Your Hubs, Your Account, Interaction and Favorites are now working for me.

    Is this just me, or is it happening to anyone else?

  2. profile image0
    lyricsingrayposted 7 years ago

    I hear ya, just happened to me too

    wtf?  confused at best

    big_smile



    btw hi darside xo

  3. fastfreta profile image82
    fastfretaposted 7 years ago

    I have it too, and I can't access anything above my actual stats, like Comments, Fan Mail, Questions, etc.  I'm sure we'll get the explanation soon.

  4. agvulpes profile image88
    agvulpesposted 7 years ago

    I now have a 'contest' button next to my profile button

  5. profile image0
    wordscribe41posted 7 years ago

    It works for me.  It goes to a page so you can vote for the current HubNuggets.

    I agree, though.  There's no real explanation, I just recognized the HubNuggets because I already voted.

    1. darkside profile image81
      darksideposted 7 years ago in reply to this

      That link works for me but I'm not sure if voting for a hubnugget is the same as entering a competition. There's some desperately needed hand holding when a person arrives at that page.

      But the other concern is my unclickable links.

      1. profile image0
        wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

        Agreed.  The entering a contest phrasing is misleading and wrong...  Sorry you guys are having problems with the links...  Does it happen if you switch browsers?

    2. myownworld profile image80
      myownworldposted 7 years ago in reply to this

      The link to the contest is working, it's all the other things in our 'account' (like url, affiliate setting,  comments you made etc. that are not). Hopefully should be back to normal soon.

      1. profile image0
        wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

        I know, that's all working for me, though.  Weird.  I can access everything with no problems.  hmm  Odd.

  6. englightenedsoul profile image60
    englightenedsoulposted 7 years ago

    Darkside as wordscribe41 said it goes to a page where you can vote for the current hubnugget.  Also the hub nugget team is making some changes and it is a part of this change.  This hub bt RedElf would help....http://hubpages.com/hub/Raiders-of-The-Lost-Nuggets

  7. borge_009 profile image57
    borge_009posted 7 years ago

    me too i cant access to my affiliate settings and url trakcers....

    1. nikipa profile image15
      nikipaposted 7 years ago in reply to this

      the same problem...

      1. kirstenblog profile image77
        kirstenblogposted 7 years ago in reply to this

        Same here. Glad to see I am not alone smile

  8. mel22 profile image59
    mel22posted 7 years ago

    they should put an anchored post at the top like usual so ppl know whats going on rather than make everyone figure on their own who have never voted on hubnuggets b4 - makes it look like you'll be entered in a contest to win a mobile cart or an excersise bike if ya vote , which apparently is not the case !

  9. profile image0
    wordscribe41posted 7 years ago

    I just experimented and tried the links from "my account" in Firefox, no dice.  It's only working in IE...

    1. myownworld profile image80
      myownworldposted 7 years ago in reply to this

      thanks..so it's a browser thing.....I use Safari....and the links don't work.

      1. profile image0
        wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

        Evidently it is a browser thing. I've seen this happen on HP before with links and videos.  No doubt it will be fixed promptly.  Hopefully you have IE in the meantime...  sad

  10. Sufidreamer profile image82
    Sufidreamerposted 7 years ago

    Same here - I will try it in IE. sad

  11. borge_009 profile image57
    borge_009posted 7 years ago

    thanks its working on Internet explorer....

  12. profile image0
    mtsi1098posted 7 years ago

    In your browser if you set to block images the contest image will disappear and allow you to get to to the links...but when the issue is fixed remember to go back and allows hubpages images...I just did this in FireFox and it works

    1. profile image0
      Deborah Sextonposted 7 years ago in reply to this

      I did this but still can't open links

      1. profile image0
        mtsi1098posted 7 years ago in reply to this

        then try to uncheck the "Load Images Automatically" checkbox from

        linux - edit menu->preferences->content
        Windows - tools->options->content

  13. soni2006 profile image48
    soni2006posted 7 years ago

    I am experiencing the same thing but what about the contest. What is all about? How I can enroll in the contest. What are this contest's benefits? Why should we vote for hubs in that contest? I do know the reasons for that. If anyone can help me or guide me, it would be highly appreciated.

    1. profile image0
      wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

      http://hubpages.com/hub/HubNuggets-How-To

      Shirley's hub explains it nicely.  It's to recognize new hubbers.  Hi Patton!  smile  Your daughter is adorable.

      1. soni2006 profile image48
        soni2006posted 7 years ago in reply to this

        Thanks a lot for the link wordscribe. Yes she is my daughter. Thank you so much.

  14. skyfire profile image72
    skyfireposted 7 years ago

    I can't access the links in my account. sad

    1. profile image0
      wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

      See the previous page posts.

  15. 2uesday profile image88
    2uesdayposted 7 years ago

    I am pleased I noticed this because I tried to follow it and work out what it meant and then decided either I did not understand it or it was a link to HubberNuggets. If it is about HubberNuggets voting I was too confused to take part.Thanks.

  16. skyfire profile image72
    skyfireposted 7 years ago

    - Safari down
    - Firefox 3.5.8 down
    - Google Chrome down

    I have to try IE ? sad

    1. profile image0
      wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

      Here's what mtsi said:  In your browser if you set to block images the contest image will disappear and allow you to get to to the links...but when the issue is fixed remember to go back and allows hubpages images...I just did this in FireFox and it works


      I hear you about IE!  lol

      1. skyfire profile image72
        skyfireposted 7 years ago in reply to this

        Thanks  smile


        I'm using ad-block plus on firefox, so i just filtered this particular image. And now everything is working fine.

  17. agvulpes profile image88
    agvulpesposted 7 years ago

    my links are working ok ?

  18. ASHWINSPGA profile image60
    ASHWINSPGAposted 7 years ago

    Mine is working fine too...
    Im using IE by the way. smile

  19. IzzyM profile image88
    IzzyMposted 7 years ago

    Ok so can someone tell me how to block images inFirefox?

    1. IzzyM profile image88
      IzzyMposted 7 years ago in reply to this

      Tools > options > content. The banner is gone but I still can't access my links.

    2. profile image0
      wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

      In Firefox, goto Tools > Options > Uncheck Load Images Automatically

    3. skyfire profile image72
      skyfireposted 7 years ago in reply to this

      I suggest installing ad-block plus add-on and filter the particular hub image. That is better option and yes, it also improves loading time of hubs as it blocks ads.

  20. michiganman567 profile image87
    michiganman567posted 7 years ago

    On fire fox I did this:
    tools/options/content tab
    then where it says load images automatically I clicked exceptions
    then entered
    http://hubpages.com/my/hubs  as the exception.
    and everything is working and that banner is gone
    thanks everyone

    1. profile image0
      wordscribe41posted 7 years ago in reply to this

      Yeah, that's the only way I can get it to work...  It's fine in FireFox now.

    2. Green Lotus profile image61
      Green Lotusposted 7 years ago in reply to this

      Thanks Micheganman! This worked for me. Seems to be the easiest way for me for now. I'll just remove the block when things get up and running. I always thought it weird that IE is no longer an option for Mac users.

  21. WriteAngled profile image92
    WriteAngledposted 7 years ago

    I don't know how to fix this problem in Chrome sad

    1. skyfire profile image72
      skyfireposted 7 years ago in reply to this

      there you go : vsite.com.ua/?fl=0&i=24#engl

      copy the link in browser and read the instructions.

  22. myownworld profile image80
    myownworldposted 7 years ago

    my poor Safari too....!

    (damn that apple! mad )

    1. skyfire profile image72
      skyfireposted 7 years ago in reply to this

      there is ad-block plus for safari as well, you can use it to filter that image:

      check this :   burgersoftware.com/en/safariadblock

  23. profile image0
    blatvaposted 7 years ago

    I'm sure it will be taken care of shortly  .-.  I hope....
    Though it did kinda make me write a health related hub haha

  24. WriteAngled profile image92
    WriteAngledposted 7 years ago

    Thank you!

  25. WriteAngled profile image92
    WriteAngledposted 7 years ago

    Oops, the link for the Chrome fix didn't work. However, I have a get around. I put a button on my bookmark bar that takes me to
    hubpages.com/my/traffic_source  This gets me to the traffic page of my account. From there, all the other links are available.

  26. IzzyM profile image88
    IzzyMposted 7 years ago

    Thanks to those who advised me. I blocked the images but the pages still wouldn't open. So I opened them in IE instead, everything worked, but then my comp crashed. I knew there was a reason why I switched from IE to Firefox in the first place!
    Back online, Firefox worked but the buttons not working again. Grrr!

  27. darkside profile image81
    darksideposted 7 years ago

    Fixed now. For me at least. I'm using Firefox.

  28. Froggy213 profile image38
    Froggy213posted 7 years ago

    I use firefox--cannot go to anything but my stats--please fix it admin!!

  29. wrenfrost56 profile image82
    wrenfrost56posted 7 years ago

    I think the contest wording a little confusing, I assumed it was to enter a contest, why does it not say hubnuggets. Really must try to keep up with site developements. smile

  30. DonnaCSmith profile image84
    DonnaCSmithposted 7 years ago

    I cannot open those tabs either. I wonder if when they added the banner about the contest if they didn't screw something up;o)

  31. Tenerife Islander profile image89
    Tenerife Islanderposted 7 years ago

    I just tried to access my Groups to add a new hub and could not and none of the other options are working either above the Contest banner. I tried refreshing but it is still the same!

  32. Zsuzsy Bee profile image82
    Zsuzsy Beeposted 7 years ago

    I swear guys I didn't break it...(for once)

    but the techy team will soon sort out the works, let's not panic for another hour or two yet

  33. Dao Hoa profile image59
    Dao Hoaposted 7 years ago

    I use MSN and all links work.

  34. RGraf profile image83
    RGrafposted 7 years ago

    I've got firefox and I'm doing everything that has been suggested and it still does not work.

  35. Jane@CM profile image60
    Jane@CMposted 7 years ago

    Its all locked - in all browsers for me.  So, I guess I'll be calling it a day with Hubpages and move along.  Happy Tuesday.

  36. fishtiger58 profile image81
    fishtiger58posted 7 years ago

    My account buttons are not working either. Oh bother.

  37. Mutiny92 profile image85
    Mutiny92posted 7 years ago

    not working using OSX and Safari.  But the contest looks interesting

    CPA Exam Blog[

  38. kirstenblog profile image77
    kirstenblogposted 7 years ago

    I just took a round about route and got my url trackers and affiliate settings buttons to work. I went to the home page hubpages.com to see if I had any comments and I did (a little 1 next to comments and my pic). I was able to click that and went straight to my comments in my account and url trackers worked as did fan mail, I assume that I was by-passing this content banner and that must be what is messing up the button codes smile

  39. Aya Katz profile image88
    Aya Katzposted 7 years ago

    Same problem here. I hope that the banner will be removed soon. I understand that there are ways around it, but still the burden should not be on us to find them.

  40. Misha profile image76
    Mishaposted 7 years ago

    Same problem here sad

  41. Mrvoodoo profile image61
    Mrvoodooposted 7 years ago

    Same here, nothing works, and what competition is it anyway?  Very misleading.

  42. sabrebIade profile image83
    sabrebIadeposted 7 years ago

    Same thing here using Firefox 3.5.8.
    Cant access any of the links.

  43. Ohma profile image79
    Ohmaposted 7 years ago

    My links are all working ok but my feed is 2 weeks old.

  44. profile image0
    lynnechandlerposted 7 years ago

    Can't get to my links at all.

  45. TnFlash profile image60
    TnFlashposted 7 years ago

    My links on the stats page do not work either!

  46. TnFlash profile image60
    TnFlashposted 7 years ago

    For me stats are working in Internet Explorer but not in Google Chrome and Firefox.

  47. skyfire profile image72
    skyfireposted 7 years ago

    If you've firefox then install ad-block plus and filter the image shown in my account page.

  48. DonnaCSmith profile image84
    DonnaCSmithposted 7 years ago

    Call me a grumpy old lady, but I don't want to do a "work around" I want it to work like it's supposed to;o) But what I wanted to do was check my adsense, so I just went off site and went to my google account, *sigh*

  49. thisisoli profile image62
    thisisoliposted 7 years ago

    Having problems here too, I am loathe to use internet explorer, but I may have to!

  50. Lynda Gary profile image60
    Lynda Garyposted 7 years ago

    I tried all the browsers I have (the big three) and NONE of them work.  I do not have a blocker on any of them.

    My links work.  Just no "contest" to be found.

    I did see the "vote" thing, but it's advertised as a contest to enter, not a "vote for..."

    And, as with most things "internet," my attention quickly moves to something else...

 
working