jump to last post 1-7 of 7 discussions (11 posts)

Link working on some blog, but not here

  1. blue parrot profile image62
    blue parrotposted 7 years ago

    http://www.gutenberg.org/files/17860/17 … 7860-h.htm

    This is the link to a story by Hans Christian Andersen that works instantly from a Word doc on my computer, and also from one of my blogs, but it gives me a 404 error on my hub.

    How can that be?

    1. Mark Knowles profile image60
      Mark Knowlesposted 7 years ago in reply to this

      Works for me. big_smile

  2. sunforged profile image74
    sunforgedposted 7 years ago

    works for me -

    Im going to guess - user error when inserting link into hub

  3. blue parrot profile image62
    blue parrotposted 7 years ago

    But beside the name of the hub there is now a sign saying that the link is broken.
    I think I will have to contact support.

  4. sunforged profile image74
    sunforgedposted 7 years ago

    I see you have a hub about "Pilgrimage to Santiago" ..Im currently reading "the Pilgrimage" by Paolo Coelho - you might find some success with that product or enjoy reading the book.

    Try right clicking the link from your hub - paste it here and see if its the same as the one you gave us in your OP?

  5. Research Analyst profile image79
    Research Analystposted 7 years ago

    You may have to re-submit the link.

  6. blue parrot profile image62
    blue parrotposted 7 years ago

    Sunforged:

    Thank you! That was a good idea to put the link here.
    It is a story by Hans Christian Andersen in public domain at the Gutenberg Project webpage:

    http://www.gutenberg.org/files/17860/17 … 7860-h.htm

    This link works from a Word doc and from a blog of mine. I have not yet checked its HTML  to see if something is wrong there.

    Research Analyst:

    What is "re-submit"? I already went back to the webpage, re-copied the link, erased the faulty one  and put in the new one, though it looked to me the same as the one that did not work.

    Anyway, thank you very much. I am not in a panic. Computer things are often that way. After all, the story is in many places and I could link to a different version, but in this one there are very nice old drawings, Chinese drawings.

    1. blue parrot profile image62
      blue parrotposted 7 years ago in reply to this

      It works here, and does not work on my hub!

      .

      1. blue parrot profile image62
        blue parrotposted 7 years ago in reply to this

        I looked at the HTML, and in one of the formulas there seemed to be an additional "%20" inserted just at the end. I removed that and now the link seems to work!

        Computer esoterica.

  7. sunforged profile image74
    sunforgedposted 7 years ago

    %20 means a space -


    thisisa link

    would equal thisis%20link

    seems you got it under control - if you ever see that %20 again youll know you probably dont want it

    1. blue parrot profile image62
      blue parrotposted 7 years ago in reply to this

      Yes, the problem has disappeared.
      Thank you very much.

 
working