jump to last post 1-5 of 5 discussions (5 posts)

Text capsule is different in edit and non-edit modes

  1. Whitney05 profile image69
    Whitney05posted 6 years ago



  2. thranax profile image59
    thranaxposted 6 years ago

    Maybe its because the site has an error with stats and stuff right now. My hub I wrote last night wont show word count or anything and its been 7 hours. I know im getting traffic from google anayltics so yes its broken.


  3. Whitney05 profile image69
    Whitney05posted 6 years ago

    I guess it just didn't have time to adjust or something. It seems to have formatted properly now.

    Edit: It must just be a slow update because I altered another text capsule and it didn't change either. I had to alter the capsule because somehow it was registering shorter than the right aligned capsule (which is isn't) and was causing my table to be left aligned with a side-to-side scroll bar.

    Edit: Nevermind, the text capsule has reverted back to the original pictures. It only corrected for a minute.

  4. Cagsil profile image84
    Cagsilposted 6 years ago

    Hey Whitney, I think there is a good reason for the difference, because you have more letter/characters in the second example than you do in the first example.

    The sentences are not exactly the same. Please Note: "road" or "rd"?

    That will make the difference. smile

  5. Whitney05 profile image69
    Whitney05posted 6 years ago

    The first example is the edit mode where I changed it to 'rd,' and the second picture is after I saved the capsule and then clicked 'done editing.'

    I realize the characters. The point was after changing, the capsule didn't change.

    I waited until the loading screen was gone.

    Edit: This is crazy, it looks fine again. But the two text capsules are still registering funny, causing the table capsule to left align and have a scroll bar. I have to make the left side another line longer than the right, when it was already a line longer. Apparently, it has to be 2 lines longer than the right in order for the capsule below not to left align.

    Edit: So I added text to the first two capsules. Published the hub, and no text. Go back to edit mode, and the text is there just fine.  Resave, and there is the text.