jump to last post 1-8 of 8 discussions (12 posts)

Adding Photos FRUSTRATION!

  1. Diane Inside profile image86
    Diane Insideposted 6 years ago

    I have been trying to add photos to a new hub I am writing from my computer. 

    I have done it in the past with no problem, and usually only took a few minutes.

    However now, it asks as though it is loading and even brings up the little thumbnail before you save it. But it continues to keep trying to load, and it will not save.

    I thought I was just being impatient so last night I gave it more time, over an hour and it still wouldn't finish.

    Just wondering If any of you knew possible reasons.

    I used a digital camera, set at only 3 megapix. And all photos look fine on computer.

  2. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 6 years ago

    From my squirrelly editor hub:

    ..."First, click the Reorder Now button. Let it process. This untangles and cleans up everything that the application was trying to keep track of; as well as making more computer memory available. This first step alone usually solves the problem."...

    1. Diane Inside profile image86
      Diane Insideposted 6 years ago in reply to this

      Thanks so much for your anwer, It worked I never realized I was probably doing this before with other hubs, but for some reason didn't with this one.

      Thanks now I can breathe. Sorry I had to ask on forum I searched in forums and answers first but couldn't find what I was looking for.

      Guess I should have search in hubs too.

      Anyway thank you very much.

    2. profile image0
      Website Examinerposted 6 years ago in reply to this

      Excellent advice.

      PS: Paradigmsearch, please don't follow me because I said that. I am not going to follow you back, and you will end up de-fanning me again - as you have already done 3 times with clockwork regularity. It is too obvious. People generally come here to exchange knowledge and seek help, not for a flirt.

      1. paradigmsearch profile image89
        paradigmsearchposted 6 years ago in reply to this

        Sorry about the house cleaning. When I follow someone and they don’t follow me back, I take them at their word and go away. What with my ankle bracelet I have to be careful about such things. smile

        PS Was definitely not flirting with you; I thought you were a guy. I’m strictly heterosexual.

  3. wilderness profile image96
    wildernessposted 6 years ago

    This is a common, intermittent problem when using IE as a browser.  If you haven't already, try switching to Firefox.  It's a free download and much superior.

  4. profile image0
    Website Examinerposted 6 years ago

    No offense taken, I hope you will get hundreds of loyal followers who genuinely care about your writing and advice here in the forums. "Flirt" was not meant in the literal sense, and of course I never literally took it as such. Bon voyage.

  5. paradigmsearch profile image89
    paradigmsearchposted 6 years ago

    All is well in HP land.

    Now, if someone could just tell me tomorrow’s lottery numbers…

  6. Dobson profile image81
    Dobsonposted 6 years ago

    1,2,3,4,5,6,7,8.....67,68,68,70....you get the idea. Just pick them out!

    1. paradigmsearch profile image89
      paradigmsearchposted 6 years ago in reply to this

      LOL

  7. CYBERSUPE profile image61
    CYBERSUPEposted 6 years ago

    Thanks for this important information on how to get a photo to upload.

  8. Denise Handlon profile image89
    Denise Handlonposted 6 years ago

    Diane Inside-I had the same problem a few times and eventually 'caught on' to the routine of clicking on the photo button, scrolling down to hit reorder and proceeding from there.

 
working