jump to last post 1-3 of 3 discussions (5 posts)

Photo Caption Editing doesn't seem to work

  1. thecounterpunch profile image46
    thecounterpunchposted 10 years ago

    Hello friends,

    It worked in the old version but it doesn't seem to work anymore. I have posted a photo on a post and a few days later, when I wanted to add a caption to it it doesn't appear though the caption is there in edit mode (the problem just happened to me for this article: http://hubpages.com/hub/The_Commission_ … can_Future )

  2. Paul Edmondson profile image
    90
    Paul Edmondsonposted 10 years ago

    What operating and browser are you using? After you enter the caption, are you clicking the "Update" button?

  3. thecounterpunch profile image46
    thecounterpunchposted 10 years ago

    Yes I used the update button.

    I use Firefox 2. But I have IE6 also so I tried it does the same thing. I tried with another post and it also does the same thing.

    1. pauldeeds profile image
      61
      pauldeedsposted 10 years ago in reply to this

      After you click edit on the capsule, you need to click on the small thumbnail of the image (after which you will see a yellow border around it).  Once you've selected the image,  enter the caption and click update.  If it worked, a red "updated" message should appear.

      I've got a few ideas for making it a little easier to use that we'll try and get in place in the next couple weeks.

      1. thecounterpunch profile image46
        thecounterpunchposted 10 years ago in reply to this

        pauldeeds wrote:



        Well it's easy enough ... you just have to make it know with some help caption smile

 
working