jump to last post 1-3 of 3 discussions (5 posts)

Adsense set up problem

  1. leungyiuchee profile image61
    leungyiucheeposted 9 years ago

    I have joined Hubpages for 4 days, and my 4 hubs have about 70 views.

    However, even I have set up a channel at my adsense as http://hubpages.com/*, I
    didn't see there are any impression nor click at this channel !

    Note that the status of my google affiliate setting at hubpages is 'active' and my adsense account has been used for more than 2 years. So I think it is not adsense's problem.

    Can anyone help me to fix this problem !

    Thanks a lot

    ~leungyiuchee

  2. Mark Knowles profile image60
    Mark Knowlesposted 9 years ago

    If your adsense ID is ca-pub-2683003917195991, it seems to be working fine.

    Did you use this:

    http://hubpages.com/*,

    Or this:

    http://hubpages.com/

    As the channel?

    That may be the problem?

    1. leungyiuchee profile image61
      leungyiucheeposted 9 years ago in reply to this

      Hi Mark,

      Thanks for your reply

      Yes, my adsense ID is ca-pub-2683003917195991. How do you know that :-)

      What I have done was adding an URL channel http://hubpages.com/* . Unfortunately, I could not see any impression nor click. Any idea?

      Thanks

      ~leungyiuchee

  3. Mark Knowles profile image60
    Mark Knowlesposted 9 years ago

    You can check anyone's ID by looking at the page source.

    I would change the channel to :

    http://hubpages.com smile

    Without the smilie smile

    1. leungyiuchee profile image61
      leungyiucheeposted 9 years ago in reply to this

      Yeah .... I've got it !

      Thanks Mark

 
working