jump to last post 1-7 of 7 discussions (7 posts)

Stumbleupon Button Problem

  1. moonbun profile image63
    moonbunposted 8 years ago

    Is anyone else having trouble submitting links to Stumbleupon?

    I seem to submit fine, but then I just get white screen, both when using the button on my hubs and if I go directly to the Stumbleupon site.

    Any suggestions?

  2. Mark Knowles profile image60
    Mark Knowlesposted 8 years ago

    You have been banned for keep on stumbling the same site over and over, I would think.

  3. moonbun profile image63
    moonbunposted 8 years ago

    I would have assumed that I was banned too, but that isn't the case. I'm stumbling other sites just fine.

  4. Mark Knowles profile image60
    Mark Knowlesposted 8 years ago

    I mean you will have been banned from submitting the same site you have submitted several times smile hubpages?

    There was even talk of hubpages being banned altogether, but I don't know if that turned out to be true or not.

  5. moonbun profile image63
    moonbunposted 8 years ago

    I suppose that could be the case, but seeing as I have a mere 15 hubs, and I haven't even stumbled them all, it seems somewhat petty in my opinion.

    Thanks for the heads up smile

  6. Whitney05 profile image63
    Whitney05posted 8 years ago

    I agree with Mark. You've been banned from stumbling your own hubs. Try stumbling other sites for a while. Maybe they'll allow you to stumble your own. But that's not really the purpose of SU.

    When I started SU, I was banned after stumbling like 10 of my own, but that was before I figured out how you're supposed to use the site. Try stumbling a nice mix of things. Also, consider just stumbling your best, or have someone else stumble them (which is better).

  7. moonbun profile image63
    moonbunposted 8 years ago

    Thanks for the advice, much appreciated smile

 
working