jump to last post 1-3 of 3 discussions (9 posts)

Title Turner : Your Experience?

  1. pisean282311 profile image58
    pisean282311posted 6 years ago

    I used title turner and it worked for me . It did increase traffic on some of my hubs...How has been your experience?

  2. profile image0
    TransScribblerposted 6 years ago

    What? You got it to load? What is your secret?

    1. pisean282311 profile image58
      pisean282311posted 6 years ago in reply to this

      got it to load?..didnt get you..it gets load...

  3. WryLilt profile image85
    WryLiltposted 6 years ago

    It takes a little while to load in my experience (10-20 seconds. I use google chrome.

    I find it's pretty good. I think I've had some slight rises in traffic but not sure, with Christmas coming up and some hubs maturing. However none of the rises have been extremely noticeable.

    1. profile image0
      TransScribblerposted 6 years ago in reply to this

      Hi Wrylit.
      I am a firefox user. My server times out after 5 minutes waiting for Title Tuner to load, or I get the HP "there was a problem" message every single time I try to use it.

      1. pisean282311 profile image58
        pisean282311posted 6 years ago in reply to this

        strange..even I am firefox user but it gets load every time...

        1. profile image0
          TransScribblerposted 6 years ago in reply to this

          Mmmkay.... could it be an os issue? I am ashamed to say that I still have vista, mainly because I have been too lazy to install 7.
          Any thoughts please? TT sounds great, and I would love to be able to use it to help improve my Hubs, traffic, and maybe $$$.

          1. WryLilt profile image85
            WryLiltposted 6 years ago in reply to this

            I've heard of more than one person having problems with it in IE.

            Try Firefox or Chrome, they're free and easy to download.

            1. pisean282311 profile image58
              pisean282311posted 6 years ago in reply to this

              but trans is using firefox...

              @trans well you are using vista and I am using XP!!!!!!!!!..I dont think it has anything to do with OS...

 
working