jump to last post 1-4 of 4 discussions (8 posts)

Can't edit hub

  1. profile image0
    SirDentposted 6 years ago

    Started a new hub tonight and when I click edit to add content, the page goes dark like sunglasses and freezes.  Tried it three different times.  I am using IE 9 Beta.

    1. Fawntia profile image
      74
      Fawntiaposted 6 years ago in reply to this

      Hi SirDent,

      I'm afraid that we don't yet support IE9 Beta. We'll be working in the coming weeks to better support it, but I wouldn't count on the HubTool working with IE9 Beta just yet.

      Sorry for the inconvenience!

      1. profile image0
        SirDentposted 6 years ago in reply to this

        No problem and thanks for the info.

  2. Cagsil profile image61
    Cagsilposted 6 years ago

    Hey SirDent,

    HubPages works best with Chrome or Firefox. I had problems with IE, earlier versions, earlier in the year and made the switch.

    I think it is a browser issue, more so than HubPages issue.

    Just trying to help. smile

    1. profile image0
      SirDentposted 6 years ago in reply to this

      I am thinking it is the browser also.  That is why I stated which browser I was using.  I haven't had any real issues with IE personally.

      Thanks Cags

      1. Cagsil profile image61
        Cagsilposted 6 years ago in reply to this

        You're welcome. smile

  3. RedElf profile image85
    RedElfposted 6 years ago

    Cags is right on the money with that one. I switch between Firefox and Google Chrome, as well.

  4. profile image0
    SirDentposted 6 years ago

    Downloaded Firefox 4 beta 7, (probably a whole new set of problems), but it worked out well and I was able to edit the hub.

 
working